1es Jornades de Divulgació de la Sardana aquest cap de setmana a Juneda

Aquest cap de setmana del 7 i 8 de març, tindrà lloc a la Casa Rural ecocentre Les Obagues, a Juneda, les 1es Jornades de Divulgació de la Sardana, titulades ‘Enganxa’t’.

Cartell de les 1es Jornades de Divulgació de la Sardana
photo_camera Cartell de les 1es Jornades de Divulgació de la Sardana a Juneda.

El proper cap de setmana del 7 i 8 de març, tindrà lloc a la Casa Rural ecocentre Les Obagues, a Juneda, les 1es Jornades de Divulgació de la Sardana, titulades Enganxa’t. Entre les activitats hi haurà la intervenció d’en Carles Capdevila, director del diari Ara, dissabte a la tarda.

Aquest esdeveniment està obert a tothom qui es dedica a ensenyar i difondre la sardana des de diversos àmbits: monitors, dansaires, agrupacions i colles. S’hi volen poder posar en comú noves propostes que sorgeixen al món de la sardana així com de la seva transmissió de tots els camps, però se centraran sobretot en ensenyament i formació. La seva voluntat és combinar-hi aspectes de debat, formació i reflexió, però també tindrà un aspecte lúdic.

Aquestes 1es Jornades de Divulgació de la Sardana tenen vocació de continuïtat i itinerància. Per tant, ja s’està treballant per fer-ne realitat la 2a edició a un altre emplaçament.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Grup d’Ensenyament de la Confederació Sardanista de Catalunya i la Federació Sardanista de Lleida, amb els cursos de sardanes Saltem i ballem. I hi col·labora l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida.

Comentaris