01.12.2022 |
Territoris.cat

La 31a Marxa excursionista de les Garrigues, aquest diumenge, 4 d'octubre

El Centre Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat la 31a Marxa excursionista de les Garrigues-Memorial Manel Giné, aquest diumenge, 4 d'octubre.

Imatge d'arxiu de la Marxa excursionista de les Garrigues2
Imatge d'arxiu de la Marxa excursionista de les Garrigues.
La 31a Marxa excursionista de les Garrigues, aquest diumenge, 4 d'octubre

El Centre Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat la 31a Marxa excursionista de les Garrigues-Memorial Manel Giné, aquest diumenge, 4 d'octubre, segons ha informat Ràdio Les Borges.

La caminada popular, que es fa amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques, recorrerà 10 quilòmetres per la serra dels Bessons, en un circuit circular. La sortida serà des de la placeta del Terrall de la capital de les Garrigues, a les 9:30 hores i es preveu que s'arribarà cap a les 13 hores al mateix lloc.

L'organització ha explicat que no es fa responsable de cap accident, ja que que cal tenir la llicència federativa o una assegurança adequada a l'activitat. Les inscripcions es poden fer fins les 14 hores del divendres, 2 d'octubre, a la Llibreria Quaderns de la Plaça porxada de les Borges i tenen un preu de tres euros (els socis del Centre Excursionista que estiguin federats poden participar-hi gratuïtament).

Des de l’any passat, la marxa porta el nom de Memorial Manel Giné, en homenatge a l'historiador i cronista local, que va morir el 14 de maig del 2014 a l'edat de 85 anys, i que va ser molt important pel Centre Excursionista, ja que en va ser president durant molts anys a més d’impulsor de moltes de les activitats que s’hi han organitzat.
 

La 31a Marxa excursionista de les Garrigues, aquest diumenge, 4 d'octubre
comentaris