28.11.2021 |
Territoris.cat

El 37è Concurs de Cassoles de Tros de Juneda arriba aquest cap de setmana

La 37a edició del Concurs de Cassoles de Tros de Juneda, que se celebrarà el diumenge 31 de maig, ja té a punt tot el programa d’actes.

Cassoles de Tros a Juneda2
Concurs de Cassoles de Tros a Juneda.
El 37è Concurs de Cassoles de Tros de Juneda arriba aquest cap de setmana

La 37a edició del Concurs de Cassoles de Tros de Juneda, que se celebrarà el diumenge 31 de maig, ja té a punt tot el programa d’actes. L’activitat s’iniciarà el divendres 29 amb un taller de cuina a càrrec de Conxita Beà, cuinera blogera de Juneda, que es desenvoluparà a la Biblioteca Joan Duch dins el Projecte Biblioli.

El dissabte 30, a partir de les 17.30 hores, es faran curses infantils al carrer Fondo i hi haurà inflables per als més petits. Mitja hora més tard, a la carpa de les cassoles ubicada a l’aparcament de les piscines, es farà un tast de vins de Mas Blach i Jové de la Pobla de Cérvoles i una degustació de Formatges Camps del Palau d’Anglesola, i acte seguit hi haurà un concert amb la banda de pop íntim Wednesday Lips.

Serà l’avantsala de la 2a Cursa de les Cassoles de Juneda, que es farà a partir de les 19.00 hores. La prova permetrà optar entre dos distàncies, de 5 i 10 quilòmetres, i inclourà també una caminada popular de 7,5 quilòmetres i curses infantils. La sortida i l’arribada estaran situades als voltants del recinte de les piscines, on a més s’hi instal·larà una pantalla gegant per poder seguir la final de Copa del Rei de futbol entre el Barça i l’Athletic de Bilbao.

També a les 19.00 hores, a la pista Parc Alegria, està programat el concert Kaliquenyo Rock, on hi prendran part els grups Gatillazo, Kaotiko, El Último KeZierre, Kop, Segismundo Toxicómano i Karbunko.

El gruix del actes del Concurs de Cassoles de Tros es farà el diumenge. L’activitat començarà a les 9.00 hores amb l’arribada i exposició de cotxes d’època al carrer d’Ignasi Gavín, i seguirà a les 9.30 amb la cercavila amb la Banda Molí Vell de Juneda.

A les 10.00, es farà la rebuda dels concursants i del públic en general a la banqueta del canal, i mentre es cuinarà, els cotxes d’època faran a partir de les 10.30 una recorregut pels carrers fins al carrer Fondo, on s’exposaran. També hi haurà, a la Banqueta durant tot el matí, Balanz Bikes & inflables infantils.

A partir de les 13.30, es procedirà a la recollida de mostres i al tastet del jurat del concurs, format per Gregoria Canalias Masdemont, Conxita Beà, Rafa Palacio, Daniel Gómez i Ismael Pinós Farrús, per donar pas, a les 14.00 hores, al dinar de germanor a la Banqueta del canal i/o a l’envelat.

La festa acabarà a les 19.00 hores amb un ball amb el trio Zafiro3 al recinte de les piscines durant el qual es procedirà al lliurament de premis del Concurs de Cassoles.

El 37è Concurs de Cassoles de Tros de Juneda arriba aquest cap de setmana
comentaris