07.10.2022 |
Territoris.cat

3a Marxa de les Cabanes de Volta el 19 d’abril als Omellons

El proper 19 d’abril els Omellons celebra la tercera edició de la Marxa popular de les Cabanes de Volta.

Marxa Omellons
La marxa popular de les Cabanes de Volta als Omellons.
3a Marxa de les Cabanes de Volta el 19 d’abril als Omellons

El proper 19 d’abril els Omellons celebra la tercera edició de la Marxa popular de les Cabanes de Volta. Els participants enguany trobaran els ametllers ja desperts, i les oliveres, garric, romer, timó més vius que mai després de la nevada d’aquest hivern que faran encara més particular aquesta marxa, que es pot fer caminant o corrent.

La sortida serà a les 9:00 hores, des de la plaça del poble en direcció a l'ermita de Sant Bonifaci, del segle XIV, i durant el trajecte es podran contemplar les cabanes de volta, diferents construccions de pedra seca i un poble que obrirà les portes i donarà les gràcies a tots els participants amb un esmorzar regat amb el vi i l’oli de sempre. Seran 14 quilòmetres amb opció de 16 km si es vol agafar una mica d’alçada per gaudir d'una millor perspectiva per a contemplar el paisatge garriguenc.

En aquesta edició l’organització ha ampliat la marxa fins als 500 participants, que tenen prevista l'arribada a la zona esportiva, on es sortejaran obsequis de les empreses col·laboradores entre tots els participants. Per més informació podeu consultar el facebook de l’Ajuntament dels Omellons o la pàgina http://www.marxaomellons.cat.

3a Marxa de les Cabanes de Volta el 19 d’abril als Omellons
comentaris