El 9N comptarà amb 165 voluntaris a les Garrigues

Tots ells desenvoluparan tasques que els seran assignades en els propers dies

Concentració en favor del 9N a les Borges
photo_camera Concentració en favor del 9N a les Borges Blanques.

Un total de 165 garriguencs s'han inscrit com a voluntaris per al proper 9N. Segons ha fet públic la Generalitat,  el nombre total de persones voluntàries per a la jornada de participació és de 40.930. El Govern ja disposa de la llista definitiva del personal voluntari, després que ahir es tanqués el formulari d’inscripció al web, que s’hagi fet la depuració de les dades per evitar les duplicitats i que s’hi hagin incorporat els voluntaris vinculats a centres docents i els inscrits directament a les delegacions territorials de la Generalitat.

Les persones voluntàries portaran a terme diferents tasques de suport durant la jornada del 9 de novembre que els seran assignades en els propers dies. El personal voluntari mobilitzat per al 9N pot exercir les funcions de president de la mesa, de vocal de la mesa, de gestor de mesa, de coordinador del procés de participació i també pot ser suplent.
 
Pel que fa a la resta de comarques del Pla de Lleida, destaquen els 1052 voluntaris del Segrià, els 295 de la Noguera, els 262 del Pla d'Urgell, els 274 de l'Urgell i els 186 de la Segarra. Tots aquests voluntaris, sumen un total de 2234 persones lleidatanes inscrites, conjuntament amb els territoris del Pirineu. 
 
Més informació sobre les funcions dels voluntaris a www.participa2014.cat.
 

Comentaris