29.06.2022 |
Territoris.cat

Aconsegueixen recaptar prop de 5.000 euros per ajudar la família del nen atropellat mortalment a les Borges Blanques

La campanya organitzada a través de l'AMPA de l'escola Joan XXIII servirà per finançar el desplaçament de la família a Marroc per enterrar el menor

foto acn les borges inerior
Dispositiu policial el dia de l'atropellament a les Borges Blanques
Aconsegueixen recaptar prop de 5.000 euros per ajudar la família del nen atropellat mortalment a les Borges Blanques

La campanya solidària per recaptar fons per ajudar la família del nen de 3 anys que va morir atropellat per un cotxe a les Borges Blanques el passat dimecres 8 de febrer ha aconseguit recollir 4.946,78 euros. L'AMPA de l'escola Joan XXIII, on anava el petit, va engegar en un primer moment aquesta recollida per finançar la repatriació del cos del menor a Marroc, però després que se sabés la companyia asseguradora del conductor que va atropellar el nen es faria càrrec d'aquesta despesa, es va decidir que els diners es destinarien a finançar els desplaçaments de la família al seu país per tal de poder fer el funeral. Des del Facebook de l'AMPA s'informa que aquest dijous es repatriarà el cos del nen en el mateix avió on anirà tota la família, que passats uns dies retornarà a la capital de les Garrigues.

L'AMPA ha recollit aquests diners a través de la bústia que van col·locar al col·legi i també en diferents comerços del municipi així com a través d'ingressos directes en un compte bancari. La campanya es va iniciar l'endemà mateix del tràgic accident que va acabar amb la vida del menor, que va tenir lloc deu minuts abans de les tres de la tarda, al carrer Cavalleria del municipi quan el nen anava acompanyat de la seva mare i la seva germana cap a l'escola. El carrer és un vial d'accés a la ciutat per la carretera d'Arbeca i té un fort pendent. 

El conductor, que en un primer moment no es va aturar però posteriorment es va presentar a la comissaria dels Mossos de les Borges, va declarar que no havia vist el nen per un reflex del sol. Així mateix, va donar negatiu en el test d'alcohol i drogues. Per la seva part, l'Ajuntament de les Borges Blanques va anunciar la intenció de millorar la seguretat en aquest vial a través fent que només sigui d'un únic sentit i habilitant un carril per a vianants delimitat per barreres de ciment.

Aconsegueixen recaptar prop de 5.000 euros per ajudar la família del nen atropellat mortalment a les Borges Blanques
comentaris