18.08.2022 |
Territoris.cat

Apartaments turístics, bar i botiga municipals de Tarrés, de nou a concurs

La gestió dels apartaments turístics, el bar municipal i la botiga de l’edifici del Sindicat de Tarrés sortiran per tercera vegada a concurs, des de que es va reformar i inaugurar el 2011.

Tarrés
Edifici del Sindicat de Tarrés.
Apartaments turístics, bar i botiga municipals de Tarrés, de nou a concurs

La gestió dels apartaments turístics, el bar municipal i la botiga de l’edifici del Sindicat de Tarrés sortiran per tercera vegada a concurs, des de que es va reformar i inaugurar el 2011, segons ha informat el diari Segre. La nova licitació arriba després que l’arrendatària que tenia la concessió de l’equipament des del passat mes de setembre hagi hagut de deixar l’activitat per motius familiars, segons va explicar l’alcalde, Ramon Maria Arbós, que confia que aquest nou concurs sigui el definitiu.

Les bases del concurs contemplen un contracte de quatre anys, per un lloguer de 100 euros al mes,  1.200 euros anuals. Els arrendataris hauran d’afrontar les despeses de l’edifici consistents en la llum, l'aigua i les escombraries, a més de gestionar els quatre apartaments turístics. Els interessats poden presentar les seues ofertes fins al pròxim dia 2 de març a l'Ajuntament de Tarrés.

L’edifici, construït per la cooperativa vinícola de la localitat a la dècada dels 50, va reobrir les portes convertit en un espai públic amb una sala polivalent, un bar, una agrobotiga i els quatre apartaments turístics, de forma que oferia uns serveis inexistents al municipi. La rehabilitació va suposar una inversió d’1,4 milions.

Apartaments turístics, bar i botiga municipals de Tarrés, de nou a concurs
comentaris