30.11.2022 |
Territoris.cat

Aquest dissabte 4 d’abril, tercera edició del mercat Fulleda Ocasió

Aquest dissabte 4 d’abril, Fulleda acollirà la 3ª edició del mercat “Fulleda Ocasió”, on es posaran a la venda objectes vells i curiosos, a més d’altres productes locals vinculats amb l’artesania i l’alimentació.

Fulleda Ocasió - 2015
El cartell del Mercat Fulleda Ocasió 2015.
Aquest dissabte 4 d’abril, tercera edició del mercat Fulleda Ocasió

El proper dissabte 4 d’abril, Fulleda acollirà la 3ª edició del mercat Fulleda Ocasió, una iniciativa organitzada per l’Associació de Dones Marinada, en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila, on es posaran a la venda objectes vells i curiosos trobats a les golfes, arraconats a les cases… com roba, joguines de segona ma, mobles, etc., a més d’altres productes locals vinculats amb l’artesania i l’alimentació. El mercat està obert a tots els paradistes que vulguin participar al preu simbòlic d’1 €.

Una vegada més, el dinamisme d’aquest petit poble de la comarca de les Garrigues queda palesa amb motiu de l’organització d’aquest atractiu i singular mercat, Fulleda Ocasió, que el proper dissabte 4 d’abril, des de les 10.00 a les 14.00 hores, celebrarà la seva tercera edició.

L’Associació de Dones Marinada de Fulleda, en col·laboració amb l’Ajuntament, serà l’encarregada d’organitzar aquest mercat obert a tots els interessats d’exposar i vendre tots aquells objectes vells i curiosos, especialment objectes de segona ma i antiguitats, que es van quedant arraconats a les cases com roba, joguines de segona ma, mobles, etc. En aquest mercadet també s’instal·laran diferents paradetes amb productes de Fulleda vinculats amb l’artesania local –ganxet, punt, etc.- i venda de productes agroalimentaris com oli, vi, ametlles garrapinyades, orelletes, pa de pessic, tomàquets de penjar, etc.

Donades les característiques d’aquest esdeveniment, que es suma a altres activitats organitzades al si d’aquesta localitat amb l’objectiu de  dinamitzar i donar a conèixer la població de Fulleda, i la voluntat dels organitzadors de que esdevingui una jornada festiva i oberta el major nombre de visitants i paradistes possible, el cost de participació per als paradistes serà simbòlic, 1 €. A més, l’Ajuntament s’encarregarà de proporcionar les taules per exposar els productes. Els expositors interessats en participar, pels visitants l’accés es lliure, poden reservar el seu espai, data límit el  fins 2 d’abril, trucant al telèfon 636 807 722 –també per WhatsApp- o bé enviant un e-mail a [email protected] 

El mercat s’ubicarà a l’avinguda Agustina d’Aragó, davant del local social la Sala, que com tots els caps de setmana obrirà les seves portes per oferir el seu servei de bar. En cas de pluja, el mercat a l’interior de la Sala.

Aprofitant la celebració d’aquesta III edició de Fulleda Ocasió, l’antic Molí de l’Oli, situat just a tocar del mercat, obrirà les seves portes per a mostrar l’exposició anomenada Els orígens de l’olivera, que forma part del projecte Biblioli, dins els actes de celebració de l'Any de les Biblioteques 2015, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues, la Biblioteca Comarcal Marqués d'Olivart i en el que participen totes les biblioteques i sales de lectura de la comarca de les Garrigues.

Aquest dissabte 4 d’abril, tercera edició del mercat Fulleda Ocasió
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement