Arbeca garantitza transport gratuït al cementiri el dia de Tots Sants

L'Ajuntament ofereix un servei de taxi d'anada i tornada al recinte funerari, una mesura habitual durant els últims anys

El cementiri està ubicat a un quilòmetre i mig del nucli d'Arbeca
photo_camera El cementiri està ubicat a un quilòmetre i mig del nucli d'Arbeca

L’Ajuntament d’Arbeca posarà a disposició de tots els veïns que ho necessitin un servei de taxi d’anada i tornada gratuït al recinte del cementiri municipal durant el divendres 1 de novembre, diada de Tots Sants. La mesura, que pretén facilitar l'arribada dels veïns que durant aquest dia accedeixen al cementiri a recordar els seus difunts, s'ha dut a terme durant els últims anys. Els visitants a més, podran adonar-se de les millores en els serveis i en l’acondicionament que l’Ajuntament ha realitzat mitjançant la brigada de treballadors municipals, amb l'objectiu de dinamitzar i dignificar aquest espai, situat a poc més d'un quilòmetre del municipi, ja que moltes persones utilitzen el recorregut per fer les seves passejades.

D'altra banda, i aprofitant el dia festiu i el què representa, el recinte del cementiri comptarà amb un servei de megafonia que difondrà durant tota la vetllada música ambiental, per tal d’aconseguir que aquest espai sigui lloc d’encontre i per aconseguir un ambient distès i respectuós.

comentaris