Arbeca, en dos paquets turístics presentats a la Fira Internacional de Turisme a Madrid

El Patronat de Tursime de la Diputació de Lleida ha elaborat paquets turístics en els que Arbeca forma part de dos propostes, que es van presentar a la passada edició de la fira de Fitur a Madrid.

arbeca-vilars
photo_camera Vista general dels Vilars d'Arbeca.

El Patronat de Tursime de la Diputació de Lleida ha elaborat paquets turístics de tota la demarcació en els que Arbeca forma part de dos propostes, que es van presentar a la passada edició de la fira de Fitur a Madrid i estan organitzats per l´Agència de viatges Tu i Lleida.

La primera de les dues rutes és El País dels Ilergetes, un cap de setmana combinat per conèixer restes de pobles ibèrics, un castell curiós i la tragèdia que va succeir al 1348.

El paquet, amb un mínim de 2 persones, té un preu per persona de 81 euros i inclou una nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar al Castell de la Floresta; visita a la ciutat i al Museu Comarcal de Tàrrega Els Ibers a l’Urgell; visita al Museu de Lleida; visita guiada a les restes de la ciutat ibèrica del Molí d’espígol; visita guiada al castell de La Floresta; visita guiada a les restes del poble Iber i la fortalesa dels Vilars d’Arbeca i al Castell d’Arbeca; dinar de menú a restaurant de cuina tradicional; informació turística de la zona; i assegurança de viatge.

L’altra ruta és la de l’Iber català, un cap de setmana per conèixer un poble iber català amb vi i castell medieval de la comarca de les Garrigues. Els assistents podran descobrir el poble d’Arbeca, la Floresta i les Borges Blanques.

El paquet té un preu per persona de 85 euros i inclou una nit d’allotjament en habitació doble al Castell de la Floresta; visita guiada a les restes del poble Iber d’Arbeca; visita guiada amb tast al Celler Vinya Vilars; visita guiada al castell de La Floresta; visita a l’Espai Macià; sopar de degustació de tapetes amb begudes incloses al costat de l’allotjament; assegurança de viatge; informació turística del recorregut; i un regal especial sorpresa.

Comentaris