06.12.2021 |
Territoris.cat

Txe Arana dóna el tret de sortida a les Jornades Culturals i Saludables a les Borges

Per a aquest cap de setmana, l'Ajuntament ha programat espectacles de dansa i màgia

L'alcalde i les regidores de Cultura i Salut, amb el cartell de les Jornades Culturals i Saludables interior
L'alcalde i les regidores de Cultura i Salut, amb el cartell de les Jornades Culturals i Saludables
Txe Arana dóna el tret de sortida a les Jornades Culturals i Saludables a les Borges

La popular presentadora lleidatana Txe Arana va ser l’encarregada d’inaugurar aquest dijous dia 14 d'abril la segona edició de les jornades Abril Cultural i Saludable de les Borges Blanques. El programa engloba una cinquantena d’activitats pensades per a tots els públics, amb tallers, xerrades i actes culturals, i es duran a terme fins a l’1 de maig.

El programa inclou una cinquantena d'activitats per a tots els públics i s'allargarà fins a l'1 de maig

L’Espai Macià va acollir el tret de sortida del programa d'enguany que inclou a més propostes culturals. D’aquesta manera, l’Ajuntament de les Borges recupera la celebració de la Primavera Cultural a la població, i per fer-ho compta amb la col·laboració de 44 entitats locals i comarcals, fundacions i institucions públiques, comerços, centres de salut i particulars.

Aquest dissabte està previst un espectacle de dansa, mentre que diumenge li tocarà el torn a la màgia

D'altra banda, en el marc de les Jornades Culturals i Saludables, la capital de les Garrigues ha programat per a aquest cap de setmana un espectacle de dansa i un de màgia. Així, tots els amants de les arts escèniques que ho desitgin, tenen una cita aquest dissabte, 16 d’abril, a les 21 hores al Pavelló de l’Oli de les Borges, on podran veure l’espectacle de dansa-teatre “Fades, Un regne encantat”, a càrrec del Ballet de Dansa Oriental i Fusió Al Baladi, que dirigeix Tati Alves.jornades1 texte

L'endemà diumenge, 17 d’abril, a les 18 hores a la Sala Grums, tots els infants als que els agradi la màgia i l’humor podran gaudir de l’espectacle “The Magomic Show”, a càrrec de Gromic. Amb aquesta actuació les Borges continua el cicle infantil de teatre ‘Baldufa’, que permetrà gaudir d’una representació cada mes. 

Les activitats es continuaran la pròxima setmana durant tot el dia de Sant Jordi a la Plaça porxada amb tallers infantils, mentre que el dimarts 26, el Centre Compàs de l’Associació Talma instal·larà un sofà a la mateixa Plaça on, amb el títol de “Cap conversa pendent – Preparat per parlar de la teva salut mental?”, convidaran a asseure’s a tots els qui ho desitgin.

També cal ressaltar el tancament de temporada de l’hora del conte, que hi haurà a la Biblioteca Marqués d’Olivart, el divendres 29; i l’endemà, dissabte 30 d’abril, es podrà gaudir d’una lectura assistida amb animals del “Conte del monstre de colors”, i una xerrada adreçada als runners per ensenyar-los a evitar lesions. Les Jornades finalitzaran el diumenge, de maig, amb la Festa Major del Terrall que ha preparat l’Associació d’Amics del Terrall.

Txe Arana dóna el tret de sortida a les Jornades Culturals i Saludables a les Borges
comentaris