Arriba la IV edició del Garrigues Guitar Festival "Memorial Emili Pujol"

El IV Garrigues Guitar Festival es desenvoluparà entre el 2 de juliol i ell 29 d'agost, amb 12 experiències exclusives que inclouran visites, maridatges gastronòmics i els concerts d'artistes nacionals i internacionals.

Presentació del II Garrigues Guitar Festival a l'IEI de Lleida
photo_camera Presentació del II Garrigues Guitar Festival a l'IEI de Lleida.

Sota l'organització del Consell Comarcal de les Garrigues, la quarta edició del Festival Internacional de Guitarra de les Garrigues es desenvoluparà entre el 2 de juliol i el 29 d'agost. Seran dos mesos intensos amb 12 experiències exclusives que inclouran visites, maridatges gastronòmics i els concerts d'artistes nacionals i internacionals, de joves promeses i mestres consagrats.

Aquest esdeveniment es duu a terme en homenatge al mestre guitarrista, pedagog  i musicòleg garriguenc Emili Pujol, figura representativa internacional de l’instrument de la guitarra al segle XX. El festival vol apropar les més altes manifestacions de la música per a cordes polsades i impulsar com a expressió cultural la música culta a tots els racons de la seva terra natal.

Com en els darrers anys, la guitarra clàssica en serà l'instrument protagonista juntament amb la resta de la família (viola de mà, guitarra barroca i romàntica) i l'acompanyarà un conjunt de cambra amb altres instruments com el violí, la flauta, la percussió, el contrabaix o la veu cantada i recitada. Oferirà tota una varietat musical enriquida amb un recorregut estilístic de repertori que va des del clàssic fins al contemporani.

La inauguració, tindrà lloc el dijous 2 de juliol, a les 13 hores, al Mercat de la Concepció (c/ Aragó 313-317) de Barcelona, amb un breu tast gastromusical a l’espai gastronòmic i cultural de les Garrigues a la capital de Catalunya, amb un maridatge de productes i un tast musical a mans del guitarrista Bernat Padrosa, que també podran gaudir les diferents poblacions de la comarca durant l'estiu.

Ja podeu consultar la programació del Garrigues Guitar Festival 2015.

Comentaris