23.05.2022 |
Territoris.cat

El ball de les tardes dels diumenges a les Borges prepara un especial de Nadal

Les Borges prepara una animada sessió de ball de tarda al Pavelló de l’Oli, amb l’orquestra Atlantics, aquest diumenge, 20 de desembre, a les 19 hores, per celebrar el Nadal.

Recent sessió de Ball de tarda dels diumenges a les Borges
Recent sessió de Ball de tarda dels diumenges a les Borges Blanques.
El ball de les tardes dels diumenges a les Borges prepara un especial de Nadal

Les Borges prepara una animada sessió de ball de tarda al Pavelló de l’Oli, amb l’orquestra Atlantics, aquest diumenge, 20 de desembre, a les 19 hores, per celebrar el Nadal amb els cada vegada més nombrosos assistents, als que al descans es convidarà a cava i torrons.

Les tardes de ball al Pavelló de l’Oli, estan organitzades per la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges Blanques, i tenen un cost de 4 euros per sessió, amb la possibilitat d’adquirir un abonament bimensual, que les deixa en 3 euros per sessió.

La regidora responsable d’aquesta iniciativa, Maria Fusté, ha mostrat la seva satisfacció en comprovar l’acollida cada vegada més bona que tenen les tardes de ball dels diumenges entre la població, especialment aquests últims anys.

La passada temporada més de 2.300 assistents van passar per aquestes sessions de ball, que cada any estan aconseguint despertar l’interès de més gent, des que es van iniciar al 2010. A aquestes bones dades encara hi cal sumar el públic que ve d’espectador i que no paga entrada, però que amb la seva presència ajuda a  fer més lluït el Pavelló de l’Oli cada diumenge a la tarda.

Els balls populars són una de les iniciatives que compta amb més participació, sobretot d’adults i gent gran. L’activitat se celebra cada diumenge a partir de les 19.00 hores i per les següents sessions d’aquests mesos de desembre i gener, les orquestres encarregades d’amenitzar el ball seran Madison Grup el dissabte 26 de desembre, pel Ball de Sant Esteve; Albert Show el dimecres 6 de gener, pel Ball de Reis; Grup 43 pel diumenge 24 de gener; i Leyenda pel diumenge 31 de gener.
 

El ball de les tardes dels diumenges a les Borges prepara un especial de Nadal
comentaris