Bellaguarda diu adéu a la festa Major a ritme de batucada

La trobada de Paelles, que celebra la 29a edició, acte estrella

Festa Major de Bellaguarda 2014
photo_camera El concert del divendres a la nit, ple de gom a gom.

Una animada batucada va posar diumenge punt i final a la població de Bellaguarda a tres dies d'intensa gresca en els què grans i petits han pogut gaudir d'activitats ben originals. D'entre totes les propostes en destaca una, la més multitudinària, que aquest any ha arribat a la vint-i-novena edició: la tradicional Trobada de paelles, un dinar de germanor que té lloc el dissabte al migdia i que aplega u nombrós públic. Aquest any, el recinte que acull l'àpat, la sala polivalent, va quedar ple tant de veïns del municipi com de forasters, molts antics habitants de Bellaguarda que tornen al poble en dies tan assenyalats.

D'altra banda, i segons fonts municipals, un altre dels actes que va comptar amb una elevada participació per part del públic va ser el concert del grup Xanxé, que va tenir lloc divendres al vespre com un dels primers actes del programa festiu. Finalment, els balls de tarda i de nit, que aquest any van comptar amb l'actuació de MuntBand i les orquestres Karamba i El Cairo, van aconseguir animar a tots els presents.

Per últim el jovent també va tenir el seu moment amb el concert de 7dRock del divendres a la nit i la disco mòbil del dissabte a la matinada, una de les propostes que va tenir més èxit. La resta d'actes, cites sobretot culturals i de lleure, com el concurs de jocs de cartes, dominó i parxis i l'esmorzar popular, i d'altres propostes dedicades als més petits de casa com el parc aquàtic, van ser molt ben rebudes part part de tots els veïns.

Comentaris