La Biblioteca de les Borges ha musicat un clàssic de la literatura amb molt bona acollida

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques ha  musicat un clàssic de la literatura que ha tingut una gran acollida entre els més de 45 infants que hi han assistit.

grups lectura 037
photo_camera El conte musicat a la Bilbioteca de les Borges Blanques.

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques ha  musicat un clàssic de la literatura que ha tingut una gran acollida entre els més de 45 infants que hi han assistit de P5, 1r, 2n i 3r de Primària dels centres escolars del municipi. Els alumnes han pogut escoltar les conta contes Júlia Mas i Maria Balcells, amb  acompanyament musical de 5 alumnes de l'Escola de Música de les Garrigues.

L'acte ha començat amb els musics amagats, que han fet sonar els seus instruments per tal que els assistents els endevinessin i no han sortit fins que així ho han fet. El clàssic triat ha estat Els musics de Bremem, dels germans Grimm. L'arranjament musical ha anat a càrrec de Núria Bressolí, directora de l'Escola de Música i com que l'activitat s'emmarca dins el Projecte Biblioli 2015, Any de les Biblioteques, tots els assistents han pogut berenar pa amb oli i sucre.

Comentaris