02.07.2022 |
Territoris.cat

Bona acollida de FirEmocions a les Borges, que aplega 5.000 visitants

La capital de les Garrigues es mostra disposada a acollir-ne una segona edició l'any vinent

FirEmocions
Durant els dos dies van tenir lloc més de 30 actuacions de la mà d'artistes amateurs.
Bona acollida de FirEmocions a les Borges, que aplega 5.000 visitants

Les Borges ha acollit aquest passat cap de setmana la primera edició de FirEmocions, certamen dedicat al benestar personal i la salut que ha aconseguit reunir unes 5.000 persones entre dissabte i diumenge. El certamen, organitzat per l'empresa Firemocions amb la col·laboració del consistori i la Diputació, ha comptat amb 40 expositors i més de mig centenar d'activitats que han tingut lloc majoritàriament al Pavelló de l'Oli i entre les què han destacat els tallers -com l'exitosa proposta de fer pa- i les xerrades sobre teràpies naturals i energètiques.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha destacat l'originalitat de FirEmocions, "un certamen diferent i que ha apostat per fer que el públic esdevingués part activa", i s'ha mostrat molt satisfet per la resposta del públic," fet que ens anima voler repetir l'experiència de cara a l'any vinent".

Tot i que el certamen va arrencar a les deu del matí l'acte d'inauguració oficial, que va anar a càrrec de l'artista plàstic i humorista gràfic Ermengol, va tenir lloc dissabte al migdia. Posteriorment el recinte firal i altres indrets de la població on estava previst dur-hi a terme actes de FirEmocions van anar omplint-se de gent, atrets pels espectacles musicals i les actuacions que s'anaven succeint. D'aquesta manera, llocs com el Centre Cívic, la Casa de la Cultura i el Casal Marino van convertir-se també en escenari de FirEmocions.

D'entre totes les propostes cal destacar les que van tenir lloc a l'aire lliure, com la desfilada de la Banda de Cornetes i Tambors i les Majorettes de Lleida, actes que van comptar amb molts seguidors. Pel que fa als més petits, van gaudir d'allò més amb l'actuació de la batucada i els gegants.

Bona acollida de FirEmocions a les Borges, que aplega 5.000 visitants
comentaris