Bona acollida de FirEmocions a les Borges, que aplega 5.000 visitants

La capital de les Garrigues es mostra disposada a acollir-ne una segona edició l'any vinent

FirEmocions
photo_camera Durant els dos dies van tenir lloc més de 30 actuacions de la mà d'artistes amateurs.

Les Borges ha acollit aquest passat cap de setmana la primera edició de FirEmocions, certamen dedicat al benestar personal i la salut que ha aconseguit reunir unes 5.000 persones entre dissabte i diumenge. El certamen, organitzat per l'empresa Firemocions amb la col·laboració del consistori i la Diputació, ha comptat amb 40 expositors i més de mig centenar d'activitats que han tingut lloc majoritàriament al Pavelló de l'Oli i entre les què han destacat els tallers -com l'exitosa proposta de fer pa- i les xerrades sobre teràpies naturals i energètiques.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha destacat l'originalitat de FirEmocions, "un certamen diferent i que ha apostat per fer que el públic esdevingués part activa", i s'ha mostrat molt satisfet per la resposta del públic," fet que ens anima voler repetir l'experiència de cara a l'any vinent".

Tot i que el certamen va arrencar a les deu del matí l'acte d'inauguració oficial, que va anar a càrrec de l'artista plàstic i humorista gràfic Ermengol, va tenir lloc dissabte al migdia. Posteriorment el recinte firal i altres indrets de la població on estava previst dur-hi a terme actes de FirEmocions van anar omplint-se de gent, atrets pels espectacles musicals i les actuacions que s'anaven succeint. D'aquesta manera, llocs com el Centre Cívic, la Casa de la Cultura i el Casal Marino van convertir-se també en escenari de FirEmocions.

D'entre totes les propostes cal destacar les que van tenir lloc a l'aire lliure, com la desfilada de la Banda de Cornetes i Tambors i les Majorettes de Lleida, actes que van comptar amb molts seguidors. Pel que fa als més petits, van gaudir d'allò més amb l'actuació de la batucada i els gegants.

Comentaris