El borgenc Jordi Reñé guanya el concurs de fotografia "FiraOliInstagram"

Júlia Gavilán, de les Borges, i Noah Gil, d'Arbeca, obtenen el segon i el tercer premi respectivament

Entrega premis concurs Instagram
photo_camera Els tres guanyadors es van emportar un tiquet per una tanda de karts gratuïta.

El circuit de karts de Juneda va acollir ahir l’acte d’entrega dels premis als guanyadors del 1r concurs de fotografia FiraOliInstagram, una iniciativa organitzada per l’Oficina Jove a traves de l’Ajuntament de les Borges per tal de buscar la millor fotografia del certamen.

El jurat va decidir atorgar el tercer premi a Júlia Gavilán, una jove borgenca de 18 anys que va presentar un muntatge fotogràfic que mostrava l’estand de l’Ajuntament de les Borges i les paraules “Fira de l’Oli 2014” fetes amb galetes. El segon premi va ser per una fotografia on s’hi veien olives i un setrill d’oli, obra de l’arbequí de 15 anys Noah Gil. Per últim el guanyador va ser Jordi Reñé, veí de les Borges de 33 anys i creador de la instantània “Oli en un llum”, que mostrava una ampolla d’oli en forma de bombeta. Cadascun dels guanyadors van rebre un diploma acreditatiu i un tiquet d’una tanda gratuïta al circuit de karts de Juneda, a més d’un obsequi de l’Oficina Jove. A més, al primer classificat se li va fer entrega d’un lot de productes de la terra.  

Durant l’acte d’entrega dels premis, Jordi Ribalta, gerent del Patronat de la Fira de les Garrigues, va donar les gràcies al propietari del circuit de karts de Juneda, Carles Gallart, “per haver apostat pel patrocini d’aquesta primera edició del concurs” i va agrair la feina feta “a tots els participants que amb les seves fotografies han contribuït a fer gran aquest certamen”. Per la seva part la regidora d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de les Borges, Maria Fusté, va garantir “la celebració d’un segon concurs durant la Fira de l’Oli del 2015, degut a l’èxit d’aquesta primera edició, en la qual es van presentar 95 imatges”. Prèviament Ribalta i Fusté, juntament amb les tècniques de l’Oficina Jove, van dur a terme una acurada selecció de les imatges participants, escollint 19 finalistes i per últim, tres guanyadors.

Comentaris