Les Borges acollirà aquest dissabte la primera Fira de la Cervesa

La mostra, organitzada per l’Ajuntament i la cerveseria local O’Brothers, s'ubicarà al parc del Terrall i comptarà amb actuacions de música en directe

P1060023
photo_camera La capital de les Garrigues celebra dissabte la primera dira dedicada a la cervesa artesana.

Les Borges acollirà dissabte la primera edició de Firra, la Fira de la Cervesa Artesana, organitzada per l’Ajuntament i la cerveseria local O’Brothers. El certamen, que reunirà nou parades de productors, obrirà les seves portes a partir de les onze del matí i fins a la mitjanit. Durant aquest horari els visitants podran tastar i comprar diferents tipus de cerveses i prendre part en els dos tallers d’elaboració de cervesa artesana, que ja compten amb 50 inscrits, a més de participar en el dinar popular. A més, hi haurà fins a cinc actuacions musicals en directe que s’aniran succeint al llarg del dia.

Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, ha explicat que aquesta “és una fira que vol donar a conèixer les diferents cerveses artesanes del territori en un moment en què aquest sector ha crescut molt, convertint la cervesa artesana i de proximitat en un producte molt apreciat pels consumidors”. Ribalta també ha declarat que espera que la fira “sigui un èxit, ja que compta amb tots els elements necessaris per atraure tant al públic adult com als joves, que també hi trobaran activitats atractives”.

La primera edició de Firra, que s’ubicarà al parc del Terrall per tal de donar-se a conèixer també entre els visitants del mercat dels dissabtes, comptarà amb les actuacions de The Rigodonians (12.00h.), Pumpin Piano (16.00h.), Ponent Roots (17.30h.), The Assclats (20.00h.) i finalment Afro Caribbean Collective (22.00h.).

El regidor també ha volgut recordar que la Firra s’emmarca dins de la programació estable de fires de la ciutat, “que aquest any ha comptat amb noves incorporacions com aquesta proposta i FirEmocions, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i de dotar la ciutat d’una oferta atractiva d’activitats durant el cap de setmana”.

Comentaris