11.08.2022 |
Territoris.cat

Les Borges acollirà el Campionat de Catalunya Special Olympics

Tindrà lloc al Pavelló de l'Oli i hi prendran part un total de 177 esportistes

Trobada discapacitats al CTTBorges
El club garriguenc potencia la motivació dels esportistes discapacitats a través de jornades i trobades amb representants d'ASPID, APROMI i ACUDAM .
Les Borges acollirà el Campionat de Catalunya Special Olympics
Un total de 177 esportistes amb discapacitat intel·lectual d'Special Olympics Catalunya i ACELL (Federació Catalana d'Esports per a Disminuits Psíquics) participaran aquest diumenge al Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis taula que tindrà lloc al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques des de les nou del matí i fins a les sis de la tarda.
Els esportistes pertanyen a més de 20 clubs i entitats de Catalunya i també d'Andorra que fomenten la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual. El tennis taula és l’esport que aporta més jugadors, un total de 132. Pel que fa al bàdminton, els esportistes que hi competiran seran 45.
 
El Club de Tennis Taula Borges farà un partit d’exhibició per a tot el públic assistent, mentre que l'acte protocolari tindrà lloc a les 13.00h al mateix Pavelló de l'Oli.

El bàdminton i el tennis taula són dues de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars. L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Les Borges acollirà el Campionat de Catalunya Special Olympics
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement