22.04.2021 |

Les Borges adjudica el servei de suport a l’atenció domiciliària

A partir d’avui s’obre el període de presentació de sol·licituds, per la qual cosa els usuaris poden passar per les oficines de l’Ajuntament, on l’assistent social els valorarà el seu cas. El servei, totalment gratuït, proporciona companyia a les persones grans de les Borges.
Homenatge als octogenaris de les Borges celebrat el passat mes de novembre de 2012.
Les Borges adjudica el servei de suport a l’atenció domiciliària

Després del concurs públic efectuat aquest mes de gener, l’Ajuntament de les Borges ha adjudicat definitivament el servei de suport a l’atenció domiciliària, que ha guanyat, per als propers dos anys, a l’empresa Clece. L’empresa de serveis treballa des d’avui amb les disset persones que fins ara havien estat usuàries del servei de suport, a l’espera de l’arribada dels nous casos.

De les quatre candidates a l’adjudicació del servei, Clece és la que ha obtingut més punts, un total de 43, per davant de les altres tres que hi optaven. Aquest suport que ofereix el consistori de manera externa és complementari al Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal, per la qual cosa “l’empresa només oferirà servei de companyia i de passeig a la gent gran, perquè no podem envair les competències del SAD. Esperem que la nova adjudicatària mantingui la qualitat del servei que ha prestat aquests darrers mesos l’empresa junedenca Fundació Serveis de Suport mentre no s’adjudicava el concurs” explica la regidora de Benestar i Família, Pilar Chimenos.

El servei, que es realitzarà de dilluns a divendres durant tot l’any  sense interrupció, es manté malgrat les actuals retallades i la crisi econòmica. “En temps difícils el consistori continua oferint aquest servei de suport de la manera més eficaç possible, perquè entenem que la gent gran, veïns que han treballat pel benestar i la prosperitat de les futures generacions, han de rebre tota l’atenció que necessitin”, afirma Chimenos. La regidora també fa esment al criteri econòmic, ja que “s’ha buscat la millor opció per tal que optimitzant recursos arribem al màxim d’usuaris. L’Ajuntament compta amb un pressupost de 35.000 euros.

Les Borges adjudica el servei de suport a l’atenció domiciliària
comentaris