02.07.2022 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques aprova el projecte de reforma del bar Kiosk del Terrall

Kiosk el Terrall de les Borges Blanques1
Kiosk el Terrall de les Borges Blanques
Les Borges Blanques aprova el projecte de reforma del bar Kiosk del Terrall

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat el projecte de rehabilitació, reforma i ampliació del Bar Kiosk, situat en el Parc del Terrall de la capital de les Garrigues. L’equipament, forma part del patrimoni i la història local de les Borges i actualment es destina al servei de bar, el qual es gestiona mitjançant concessió administrativa.

Aquest equipament data dels anys 70, i des d’aleshores només s’han fet obres de manteniment. Donada l’antiguitat de l’edificació i de les instal·lacions que li són pròpies, el consistori ha decidit adaptar l’edifici a la normativa vigent, tant d’instal·lacions com de tancaments, i convertir-lo en un edifici eficient a nivell energètic.

La reforma contemplada en el projecte compta amb un pressupost de 329.567,48 euros

Kiosk el Terrall de les Borges Blanques2A més a més, el projecte de rehabilitació contempla una petita ampliació de la superfície útil de l’establiment per tal de poder encabir més usuaris, ja que es tracta d’unes instal·lacions molt utilitzades per la ciutadania de les Borges.

Un cop aprovat el projecte, està previst que properament s’iniciïn els tràmits per licitar l’obra, que es preveu dur a terme a principis del 2019.

Les Borges Blanques aprova el projecte de reforma del bar Kiosk del Terrall
comentaris