Les Borges Blanques acull la presentació del llibre 'Som dones, som lingüistes'

El llibre l’ha editat la lingüista M. Carme Junyent amb l’objectiu de proposar un debat entorn del llenguatge inclusiu i del seu ús

Presentació de 'Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou' a les Borges Blanques
photo_camera Presentació de 'Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou' a les Borges Blanques

El dimecres 2 de març les Borges Blanques va acollir la presentació del llibre 'Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou', a càrrec de la lingüista Maria Carme Junyent.

Aquest volum, publicat per Eumo Editorial, ha estat editat la lingüista M. Carme Junyent, professora de la Universitat de Barcelona i directora del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA)

'Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou' té l’objectiu de proposar un debat entorn del llenguatge inclusiu i del seu ús.

El llibre recull l’opinió d’una setantena de lingüistes que aporten coneixement i arguments sobre el llenguatge i el gènere des dels àmbits de l’administració, l’educació, la universitat, la correcció i la traducció, la informació i l’entreteniment. Setanta perspectives diferents que deixen veure la complexitat entorn d’un tema d’actualitat i que planteja una anàlisi del discurs des d’una perspectiva tant lingüística com social.

Una quarantena de persones van gaudir d'aquest acte cultural, que també va comptar amb la presència de Laia Cutillas, també lingüista i de Vinaixa.

Comentaris