Les Borges Blanques arrenca una campanya per fomentar l’ús del vehicle elèctric

Durant un mes, posaran a disposició dels borgencs i les borgenques dos vehicles completament elèctrics perquè els puguin provar, aquests vehicles estaran als tallers Auto Reparació Borges, i Ibsauto Ocasió
El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de les Borges @Borges
photo_camera El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de les Borges @Borges

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha engegat una campanya de promoció de vehicles elèctrics en què participen dos tallers del municipi, amb l’objectiu d’incentivar l’ús d’aquest tipus de vehicles nets a les Borges.

Coincidint amb la recent posada en funcionament del punt de recàrrega de vehicles elèctrics al parc del Terrall, el passat divendres, dos tallers del municipi van oferir una demostració des de l’estació de recàrrega.

Durant un mes, posaran a disposició dels borgencs i les borgenques dos vehicles completament elèctrics perquè els puguin provar

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de les Borges (3)Hi participen el taller Auto Reparació Borges, que deixarà un Opel Corsa totalment elèctric, i Ibsauto Ocasió, que cedirà un Nissan Leaf i un Kia Xceed perquè els qui vulguin fer el pas cap al vehicle elèctric, tinguin ocasió de provar-lo.

D’aquesta manera, i durant el pròxim mes, en horari de 16 a 19 hores, aquests vehicles estaran als tallers, per tal que tots aquells qui ho desitgin els puguin provar. Les reserves per poder provar els cotxes es faran a través d'un formulari que es publicarà a les xarxes socials del consistori i, a més a més, també es podrà demanar hora presencialment a l'Ajuntament.

La tinent alcalde de l’Ajuntament de les Borges, Núria Palau, ha explicat que la campanya té com a finalitat incentivar la compra de vehicles elèctrics a les Borges per tal de disminuir les emissions de CO2 i, en últim terme, contribuir amb el medi ambient. Per tot això, per a Palau, el futur del municipi passa per “de mica en mica, anar sumant accions en favor d’unes Borges Blanques més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient”.

comentaris