Les Borges Blanques reuneix més de 700 persones al voltant de la paella

Una trentena de colles van omplir el Parc del Terrall per demostrar la creativitat en la preparació d'aquest plat tradicional de la cuina mediterrània

Concurs de paelles Borges
photo_camera Concurs de paelles Borges

El Parc del Terrall de les Borges Blanques, es va convertir aquest diumenge en escenari gastronòmic amb una nova edició del Concurs de Paelles. Una iniciativa que des de fa mig segle impulsa Associació d'Amics del Terrall, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la capital de les Garrigues.

Concurs de paelles Borges 1Com és tradicional el jurat de la convocatòria valora la millor paella, la millor paella feta per joves i la millor ornamentació de la taula, que en aquesta ocasió van preparar trenta colles, que van reunir més de set-centes persones.

Segons l'alcalde de les Borges Enric Mir, la festa és un dels esdeveniments més populars de les Borges, com ho demostren els seus primers 25 anys, i que val la pena viure perquè aplega els veïns al voltant del Terrall i fa que el nostre Parc emblemàtic esdevingui el millor espai de trobada i germanor de la ciutat.

Per la seva banda el president de l'Associació d'Amics del Terrall, Josep Domènech, ha manifestat que hem preparat aquest 25è aniversari amb moltes ganes i il·lusió, per reconèixer la tasca de tots els que han permès i ajudat a arribar fins aquí.

Comentaris