Les Borges Blanques celebra el 22è Sardanadal

El Sardanadal de les Borges Blanques portada
photo_camera El Sardanadal de les Borges Blanques en edicions anteriors

Aquest dissabte 22 de desembre, a les 18.00 hores, torna el tradicional Sardanadal al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, de la mà de l’Orquestra Selvatana. Enguany arriba a la 22 edició i comptarà amb les exhibicions de la Colla del Casal de la Gent Gran i de la Colla Brut Natura.

Es representarà una sardana d’estrena dedicada als 20 anys de la colla Brut Natura, i la Cobla també farà sonar la sardana destinada als 25 aplecs de les Borges

A les 23.00 hores hi haurà el gran concert i el ball de nit al Pavelló de l’Oli amb un preu de 6 euros per entrada. Durant el concert de nit es realitzarà un sorteig de lots de Nadal que anirà amb el número de l’entrada.

El 22è Sardanadal està organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb el patrocini de l’Ajuntament de les Borges i la col·laboració de l’empresa Grafix digital.

La pujada del pessebre

Per la seva banda, el Centre Excursionista Borges – Garrigues ha organitzat per als més menuts la pujada del pessebre al cim dels Bessons. L’activitat s'iniciarà el diumenge 23 de desembre a les 10.30 hores al local de l’entitat amb la creació de les figuretes del pessebre i, a continuació, tots els participants aniran en cotxe fins al Pla del Pepe, des d’on es realitzarà l’ascens al cim dels Bessons i es renovaran les figures del betlem de l’any anterior.

Comentaris