Les Borges Blanques convoca el concurs de cartells de la Festa Major

El jurat amb l'obra guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major 2016 de les Borges Blanques
photo_camera El jurat amb l'obra guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major 2016

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat aquest dimarts, el concurs que té com a finalitat seleccionar el cartell que anunciarà la Festa Major d’aquest pròxim mes de setembre. El disseny ha d’incloure la llegenda Festa Major de les Borges Blanques 2017 i les dates 2,3,4 i 5 de setembre. El guanyador rebrà un premi de 200 euros.

El cartell s’ha de presentar en format paper i en format digital i hi poden participar totes les persones majors de 16 anys que ho desitgin. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, es poden elaborar utilitzant qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors però no s’admeten tintes metal·litzades, fluorescents, relleus ni volums enganxats.

El format serà de 29,7 cm d’ample per 42 cm d’alt i les propostes s’hauran de presentar en un suport rígid DIN A3. En el cas que el cartell inclogui una imatge fotogràfica s’haurà d’adjuntar la diapositiva o un original digital de qualitat i lliurar-ne una còpia en suport informàtic i amb la resolució adequada.

Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l’anvers del cartell i a l’interior del sobre juntament amb el nom i cognom de l’autor, l’adreça i el telèfon. Els autors podran signar les seves obres una vegada conegut el resultat.

El jurat presidit per l’alcalde del consistori, un regidor, una persona del món de la pintura i una altra de les arts gràfiques es reunirà el dia 31 de juliol a les 21.00 hores i emetrà el veredicte final amb el nom del guanyador.El veredicte es donarà a conèixer a la pàgina web de l’Ajuntament i les seves xarxes socials.

Comentaris