Les Borges inicia els tràmits per construir el Teatre Municipal Polivalent

El solar on s'ubicarà el futur Teatre municipal polivalent de les Borges2
photo_camera El solar on s'ubicarà el futur Teatre municipal polivalent de les Borges

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat els tràmits administratius del projecte de construcció del nou Teatre Municipal, un equipament que el consistori de la capital de les Garrigues té previst construir en un solar d'1,4060 metres quadrats, situat el carrer les Borges del Camp.

La licitació del projecte s'ha presentat amb un pressupost de contractació d'1,7 milions d'euros, i contempla la construcció de l'equipament que tindrà una capacitat aproximada de 360 persones. El plec de condicions del concurs també estableix que l'edifici s'haurà de dissenyar com espai multifuncional, en el que es puguin dur a terme diverses activitats. L'equipament disposarà d'una graderia plegable, escenari telescòpic de dos nivells amb acústica variable i cafeteria, entre altres complements.

Per fer el millor equipament possible, hem anat a visitar diversos Teatres moderns i amb els equipaments més avançats, a banda de crear una comissió assessora integrada per tècnics experts

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018La primera tinent alcalde, Núria Palau, ha exposat que aquest és un equipament molt necessari per a una capital com les Borges, donada la congestió i característiques actuals dels pavellons poliesportius del municipi, que ara desborden molt sovint la seva capacitat, i no ens deixen realitzar-hi determinades activitats culturals que requereixen unes característiques concretes com les que tindrà aquest futur Teatre municipal polivalent, i que tenim present que ens vam comprometre a fer en la campanya electoral.
 

comentaris