06.12.2021 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques incorpora dos nous agents a la Policia Local

La Policia Local de les Borges Blanques comissen cent divuit d'ametlles en dues operacions de vigilància de les zones rurals del terme municipal 

Presentació dels nous membres de la Policia Local amb l'alcalde i la primera tinent alcalde.
Presentació dels nous membres de la Policia Local amb l'alcalde i la primera tinent alcalde.
Les Borges Blanques incorpora dos nous agents a la Policia Local

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha incorporat dos nous agents de la Policia Local per cobrir baixes urgents de la plantilla habitual, que inicialment estaran per necessitat dels serveis, durant un període de 3 mesos, a l'espera d'un concurs públic posterior.

Els nous agents, que es van presentar aquest dimecres, tenen experiència en tasques prèvies de protecció de les persones i de la propietat privada i vigilància, i han rebut formació específica per a dur a terme la labor de seguretat ciutadana, que a partir d'ara desenvoluparan als carrers de la capital de les Garrigues.

Ametlles comissades per la Policia Local de les Borges Blanques.L'arribada dels dos nous agents ha coincidit amb la posada en marxa d'un operatiu policial que ha permès comissar 118 quilos d'ametlles presumptament furtades, en dues actuacions diferents La primera, es va dur a terme dilluns, amb la detenció de dues persones que carregaven un vehicle de forma sospitosa. Els agents van comprovar que portaven uns sacs d'ametlles amb un pes de quaranta-vuit quilos. La segona va tenir lloc dimecres en les mateixes circumstàncies; dues persones van fugir ràpidament en veure la patrulla de la Policia Local, a pocs metres els van aturar comprovant que portaven setanta quilos d'ametlles en diversos sacs.

Les ametlles presumptament furtades restaran a les diligències policials i si els propietaris de la finca no presentessin denúncia, passat un mes, hi hauria la possibilitat de recuperar-les. Els efectius de la Policia Local continuaran amb les activitats previstes de l'operatiu destinat a prevenir els furts d'ametlles al llarg de tota la campanya de recollida.

Les Borges Blanques incorpora dos nous agents a la Policia Local
comentaris