Les Borges Blanques manté viva la tradició de les caramelles

Dues de les novetats d’enguany incloses pels caramellaires han estat la política catalana i espanyola, així l’elecció del nou Papa de Roma, entre altres.

Imatge de les Caramelles que es van interpretar a la Plaça de les Borges.
photo_camera Imatge de les Caramelles que es van interpretar a la Plaça de les Borges.

Aquest diumenge la capital de les Garrigues tornarà a celebrar les tradicionals caramelles de Pasqua, una de les tradicions més antigues de Catalunya, en la qual es canten cançons populars algunes de les quals acostumen a ser versions amb lletres adaptades que inclouen dosis d’humor referent a l’actualitat.

Enguany, tot aquell que ho desitgi les podrà veure i sentir pels carrers de les Borges a partir de les 10.00 hores, a càrrec dels membres de la Massa Coral Els Cantaires de Juneda, que hi oferiran un ampli repertori de temes entre els que destaquen les sardanes, les havaneres i les cançons populars.

El recorregut començarà a les Cases Barates i seguirà pels blocs La Creueta, el carrer Mare de Déu de Montserrat, la placeta del Terrall, l’Avinguda de la Sardana i els carrers Prat de la Riba i Lluís Companys.

La comitiva pararà després a la residència geriàtrica i seguirà per la plaça de les Escoles, el carrer Santa Justina i la plaça de la Capella fins a l’església. Finalment la cantada arribarà cap a les 13:15 hores a La Plaça, davant del Centre Cívic, on tindrà lloc un agosarat popurri ple d’humor i de sàtira sobre diferents temes d’actualitat. Poc després, la comitiva durà a terme una cantada final, al Col·legi Mare de Déu de Montserrat. Dues de les novetats d’enguany incloses pels “caramellaires” són la política catalana i espanyola, així l’elecció del nou Papa de Roma, entre altres. 

Comentaris