Les Borges Blanques organitza un nou cicle de cursos d'informàtica per adults

Es tracta de cursos adreçats a persones adultes amb coneixements mínims d’informàtica i també als que ja tenen una base, adquirida als anteriors cursos d’iniciació.
Imatge de les edicions anteriors realitzades a la Borrassa.
photo_camera Imatge de les edicions anteriors realitzades a la Borrassa.

La regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament de les Borges Blanques organitza la tercera edició de cursos d'informàtica dirigits a adults. L'elevada demanda ha fet que se n'hagin programat d'iniciació i de perfeccionament, per tal que els alumnes que van assistir a les dues primeres convocatòries puguin seguir endavant amb el seu aprenentatge.

Els cursos també estan oberts a persones que no han estat iniciades en aquests coneixements tecnològics. L'Àrea de Benestar i Família te previst iniciar els cursos el mes de febrer, amb caràcter intensiu de matí i tarda per tal de facilitar els horaris. Les persones interessades poden fer la seva inscripció al Casal Marino de les Borges, de les 16.00h a les 20.00h.

Els cursos, que es duran a terme a les instal·lacions de la Borrassa del Casal Marino, tindran una durada de 25 hores i seran totalment gratuïts. S'impartiran coneixements bàsics sobre informàtica i d'altres més avançats fent especial incidència en el funcionament de l'ordinador, la navegació segura per a Internet i la utilització del sistema operatiu Windows, entre altres.

Segons la regidora Pilar Chimenos,

l’elevada demanda va fer que decidíssim organitzar una tercera convocatòria de cursos, ja que les dues anteriors van tenir molt èxit. La intenció de la regidoria és aconseguir que a les Borges no hi hagi cap col·lectiu que no tingui accés a la informàtica, per la qual cosa proporcionem tots els recursos que són necessaris,

ha afirmat. Les dues edicions anteriors es van dur a terme a través d’una subvenció atorgada per l’Institut Català de la Dona i amb la col·laboració de L’associació de Dones La Rosada. 

   

Comentaris