Les Borges Blanques participa en la XIX Trobada d’Armats de Tarragona

El Grup d’Armats de les Borges Blanques, acompanyats de la Banda de Cornetes i Tambors, ha participat aquest diumenge en la XIX Trobada d’Armats de les Comarques de Tarragona, a la Pobla de Mafumet.

Trobada d'Armats a la Pobla de Mafumet
photo_camera El Grup de les Borges a la Trobada d'Armats a la Pobla de Mafumet.

El Grup d’Armats de les Borges Blanques, acompanyats de la Banda de Cornetes i Tambors, ha participat aquest diumenge al matí en la XIX Trobada d’Armats de les Comarques de Tarragona, que s’ha celebrat a la Pobla de Mafumet. En la trobada, a la que els ha acompanyat l’alcalde Enric Mir i tres regidors de la capital de les Garrigues, hi han participat 21 grups, entre els que també hi havia els armats de Juneda i Bellpuig.

La Trobada ha concentrat prop d’un miler de persones, entre els que hi havia una vuitantena de borgencs i borgenques, amb 13 armats, 22 membres de la Banda de Cornetes i Tambors, l’alcalde i els regidors de l'Ajuntament de les Borges Francesc Macià, Núria Palau i Francesc Mir, a més d'una quarantena d’acompanyants. Per dur a terme la trobada que ha transcorregut per un recorregut d’uns 3 quilòmetres, desprès d’un gran esmorzar popular, han fet falta més de 100 voluntaris a l’organització, que ha anat a càrrec de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

Els de les Borges Blanques, han estat els únics armats que han anat acompanyats d’una Banda de Cornetes i Tambors i el seu vicepresident, Ramon Miret, ha manifestat la satisfacció dels Armats de les Borges i la Banda per haver estat convidats per tercera vegada a participar en aquesta Trobada tarragonina que cada any canvia de lloc, i ha exposat que al 2016 o el 2017, si continuem rebent la col·laboració de l’Ajuntament que tenim en l’actualitat, ens plantegen intentar organitzar una Trobada d’Armats de les comarques de Lleida a les Borges Blanques. A més Miret ha explicat que la Trobada els ha permès preparar encara millor la tradicional desfilada en la Processó del proper Divendres Sant, 3 d’abril, a partir de les 20:30 hores a les Borges.

Comentaris