09.05.2021 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques premia als millors esportistes locals

Gemma Marrades, jugadora de l’equip femení del club Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues, proclamada Millor Esportista

Festa de l'esport
L'exsecretari General de l’Esport, Josep Maldonado, durant el seu discurs a l'acte.
Les Borges Blanques premia als millors esportistes locals

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament i les diferents entitats esportives del municipi van organitzar el passat cap de setmana la 25a Festa de l’Esport, un acte que va reunir els millors esportistes i clubs de la temporada anterior.

La festa, que va reunir unes 300 persones a la Masia Salat, és en paraules del regidor d’Esports Francesc Mir “una mostra del valor dels clubs esportius com a eina de cohesió social del territori, una cita que cada any busca premiar la tasca de tots aquells que posen en alça els valors de l’esport a la nostra població”. Mir també va voler encoratjar als jugadors, directius, tècnics i familiars a “seguir tirant endavant aquesta festa que després de 25 anys continua reconeixent el paper del teixit esportiu de les Borges”.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i va comptar amb la participació de Josep Ramon Solsona, representant territorial de l’Esport a Lleida; Josep Maldonado, senador per designació del Parlament de Catalunya i exsecretari General de l’Esport; els diputats al Parlament de Catalunya, Ramona Barrufet i Albert Donés; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, i altres representants d’alguns dels partits que formen el consistori local.

Els guardons, que van reconèixer la tasca realitzada durant el 2013, van tenir com a protagonista a la futbolista Gemma Marrades, que va aconseguir el guardó a la millor Esportista per haver estat la segona màxima golejadora de la categoria amb una mitjana d’1,3 gols per partit.

Durant l’acte es van premiar els equips Cadet B, Benjamí A i Femení A de l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues pels resultats aconseguits durant la temporada 2012-2013. També van resultar guardonats Simon Miquel i Joel González, del Gimnàs Borges, per la seva activitat esportiva durant 25 anys.

D’altra banda la Festa de l’Esport va reconèixer la tasca de Montserrat Masip, del Club Ciclista Ateneu Garriguenc, per haver aconseguit podis a la Terrall-Garrigues, la Transisquella, la Castell-bike, la Missatgers del Cister i la Transbessons.

Pel que fa al Club Tennis Taula, es van premiar als jugadors Jordi Latorre, Eduard Viladegut, Vinyet Solans i Pau Palau, que han aconseguit resultats destacats en les diferents categories. A més, es va reconèixer la tasca dels equips DKV Borges Vall i el CTT Borges General d’Olis i Derivats, ja que per primera vegada a la història dos equips del mateix club van fer pòdium al Campionat de Catalunya absolut.

Durant l’acte també es va premiar onze patinadores del Club Patí Borges, l’equip mini masculí del Club Bàsquet Borges Garrigues, per haver aconseguit el campionat de Lliga, i diferents integrants del Club Futbol Borges i del Cub Billar Borges per la seva dedicació al club. Finalment, la Festa de l’esport va reconèixer la tasca als nous maratonians del Club Atlètic Borges mentre que els integrants de la primera junta van rebre un trofeu.

Les Borges Blanques premia als millors esportistes locals
comentaris