06.07.2022 |

27 DE MAIG

Les Borges Blanques, a punt per l'estrena de l'espectacle familiar 'A Tentipotenti'

Una reflexió al voltant de l'ús desmesurat del plàstic que acaba malmetent cada racó del planeta que habitem

Les Borges Blanques
Les Borges Blanques, presents a la Fira del Pa i el Cereal de Cervera.
Les Borges Blanques, a punt per l'estrena de l'espectacle familiar 'A Tentipotenti'

La capital de les Garrigues acollirà aquest divendres, 27 de maig, l'estrena de l'obra 'A Tentipotenti'.

Es tracta d'un espectacle familiar de gran format que ocuparà el pati de l'IES Josep Vallverdú i convida a reflexionar sobre com l'ús desmesurat del plàstic que acaba malmetent cada racó del planeta que habitem, especialment els mars i els oceans.

L'obra és el tret de sortida de la companyia lleidatana Eix Creatiu, la recent fusió de Fadunito i OA2 Produccions, dues companyies amb més de vint anys de trajectòria al món de l'espectacle, que encetaran aquest projecte conjunt a la capital garriguenca

'A Tentipotenti' tracta d'un muntatge creat per un equip artístic i tècnic de Ponent, sota la direcció artística de Luzie Ackers, la direcció musical de Jordi Castellà i amb una magna escenografia d'Alba Cunyé, un espai lumínic de Calidos i vestuari de Susagna Navó.

Cartell de l'espectacle 'A Tentipotenti'

L'espectacle estarà protagonitzat pels actors de la Companyia Fadunito Ivan Alcoba i Ferran Orobitg a dalt de l'escenari i catorze músics i músiques que portaran a la capital garriguenca el seu directe amb instruments de corda, de vent i percussió, i interpretaran grans clàssics del cinema.

L'obra combinarà l'acció amb la música en directe per fer una reflexió sobre la contaminació de la biodiversitat marina

La jornada començarà a les 21.00 hores i tindrà una sessió musical a càrrec d'Etzsche, paradetes d'oli i vi de les Garrigues i de Mengem Ponent, iniciatives a favor del reciclatge i l'ecologia, i l'espectacle 'A Tentipotenti', a les 22.00 hores. 

A més, les Borges Blanques celebrarà aquest diumenge 29 de maig la darrera sessió de la temporada de ball al pavelló, de la mà de la formació musical Paris La Nuit

L'Ajuntament de les Borges Blanques estarà també present aquest cap de setmana al Mercat d'Escapades de Catalunya, de divendres a diumenge; prenent el relleu de la seva assistència a la Fira del Pa i el Cereal de Cervera.

Per altra banda, de cara al pròxim 4 de juny, està previst 'Lo Festivalet', una jornada lúdica i musical que comptarà amb activitats, jocs i sorteigs, i que oferirà l'actuació musical de les formacions Rikus i Xiula.

Així mateix, per al pròxim diumenge, 5 de juny, la capital garriguenca prepara la 1a Concentració i Exposició de Vehicles Clàssics, que comptarà amb una àmplia exposició de cotxes i motocicletes de més de trenta anys.

Les Borges Blanques, a punt per l'estrena de l'espectacle familiar 'A Tentipotenti'
comentaris