Les Borges Blanques redueix el pagament a proveïdors a 30 dies

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat aquest dimecres que l‘Ajuntament de la capital de les Garrigues acabarà el segon trimestre de l’any pagant als proveïdors a 30 dies.

L'alcalde i el regidor revisant el pagament a proveïdors de les Borges (15-04-2015)
photo_camera L'alcalde Enric Mir i el regidor Francesc Mir revisant el pagament a proveïdors de les Borges.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat aquest dimecres que l‘Ajuntament de la capital de les Garrigues acabarà el segon trimestre de l’any pagant als proveïdors a 30 dies, complint així amb el Reial Decret que regula el període mig de pagament a proveïdors per part de les administracions. Mir ha afegit que aquest fet permetrà també recuperar la paga extra pendent als treballadors municipals que el Govern espanyol va obligar a retenir.

L’alcalde de les Borges ha valorat molt positivament l’informe econòmic dels serveis d’intervenció municipals ja que al 2011 ens varem trobar 753 factures sense abonar en els terminis legals, per un import de 747.972,21 euros, i un període mig del pendent de pagament a proveïdors de 288 dies.

Mir ha exposat que ara la previsió és que al mes de juny el consistori se situï per sota dels 30 dies, complint tots els paràmetres d’estabilitat pressupostària, permetent als funcionaris recuperar el poder adquisitiu que se’ls retenia i evitant que els proveïdors s’hagin d’esperar entre 10 i 12 mesos a cobrar com fa 4 anys, amb tot el que això implica especialment per a les petites i mitjanes empreses. L’alcalde també ha recordat, en aquest sentit, que el pressupost d’aquest 2015 preveu reduir la ràtio de deute viu al 73%, quan tot just l’any passat encara era del 99% dels ingressos corrents previstos

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement