27.11.2022 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques reparteix 70 quilos de caramels sense gluten durant la cavalcada de Reis

Les Borges Blanques ha celebrat l’arribada dels Reis Mags, amb les seves 3 carrosses i el carrilet, un tren que ha transportat una cinquantena de nens, llençant 35 quilos de confeti i repartint 70 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs, durant el recorregut.

Els infants de les Borges entreguen les seves cartes als Reis Mags (05-01-2015)t
Els infants de les Borges Blanques entreguen les seves cartes als Reis Mags.
Les Borges Blanques reparteix 70 quilos de caramels sense gluten durant la cavalcada de Reis

Les Borges viu avui una de les nits més màgiques de l’any amb l’arribada dels Reis Mags, a l’Estació de trens a les 18.00 hores, on els infants els han anat a rebre. Seguidament Ses Majestats han pujat a les seves 3 carrosses i, juntament amb el carrilet, un tren que ha transportat una cinquantena de nens, s’ha iniciat la cavalcada amb els patges que aquest any han llençat 35 quilos de confeti i repartit 70 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs, durant el recorregut que ha passat pel carrers de la Font i Vedruna, on han fet una parada a la Plaça de la Capella per que Ses Majestats hi fessin  un breu discurs als infants, amb un espectacle piromusical amb focs artificials. Seguidament, la cavalcada ha continuat pel carrer Carnisseria, la Plaça, la Bassa, Ensenyança, Raval del Carme i Catalunya. Durant el recorregut, que ha finalitzat al pavelló Francesc Macià, els Reis han estat acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors i pels motards de l’Associació Fot-li Gastooo.

Un cop al poliesportiu, els Reis han rebut les darreres cartes i han saludat als nens i nenes. Abans però, han estat rebuts per la Pubilleta i l’Hereuet, la Pubilla i l’Hereu, a més de l’alcalde Enric Mir, que els ha entregat les claus del municipi per tal que puguin repartir els regals casa per casa. En aquest sentit, la regidora de Governació, Núria Palau, explica que els organitzadors de l’acte, la Comissió de Festes, han treballat juntament amb el consistori i la Policia Local per garantir una festa apta per a totes les famílies, minimitzant els riscos i facilitant les actuacions en cas d’emergència, ja que la cavalcada genera una alta concentració de gent al llarg del seguici. En aquest sentit, els patges reials han format una cadena al voltant de les carrosses per evitar que cap infant prengués mal a l’hora de recollir caramels.

D’altra banda, Ses Majestats repartiran demà els regals per les cases, acompanyats novament de la Banda de Cornetes i Tambors, a partir de les 09.00 hores i també entregaran solidàriament diferents regals als infants de les famílies més desfavorides de la població.

Les Borges Blanques reparteix 70 quilos de caramels sense gluten durant la cavalcada de Reis
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement