Les Borges Blanques ret homenatge a Cosmin Ionescu de la mà de l'AFANOC

Els Dj. Moncho, Adam Lay, Gaya, Trebor i Fontas van protagonitzar aquest diumenge un concert en benefici de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

Un dels discjòqueis sosté la imatge de Cosmin des de l'escenari (1)
photo_camera Un dels discjòqueis sosté la imatge de Cosmin des de l'escenari @Borges

Els Dj. Moncho, Adam Lay, Gaya, Trebor i Fontas van protagonitzar aquest diumenge un concert en benefici de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), que va tenir lloc a l'exterior de l'Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

La sessió de discjòqueis en record de CosminEl concert també va ser un homenatge al jove de la capital de les Garrigues Cosmin Ionescu, que havia sigut un dels Dj. reconeguts a les Borges Blanques, que va morir el passat mes de febrer després d'una llarga lluita contra el càncer. Tots els DJ van donar a l'AFANOC els diners provinents de les seves actuacions i, a l'entrada de l'esdeveniment, a més a més, s'hi va col·locar una bústia amb l'objectiu de recollir diners per destinar-los a l'AFANOC. En total la jornada va recollir 1.500 euros, una xifra a la qual encara cal sumar la recaptació que va aportar el públic.

El públic gaudeix assegut de la sessió de discjòqueis @BorgesElena Miertoiu, la mare del jove Cosmin, va dedicar unes paraules a totes les persones assistents, a les quals ha volgut agrair la seva solidaritat i el seu suport.

Comentaris