Les Borges camina en record de Manel Giné

Amb la caminada, convertint-la en el Memorial Manel Giné i que aquest any arriba a la 30a edició, s'ha volgut retre un homenatge al cronista i historiador local, que va ser també un personatge molt popular a les Borges.

30a Marxa Excursionista per les Garrigues. Memorial Manel Giné
photo_camera Els participants es van concentrar de bon matí a la placeta del Terrall.

Gairebé 160 persones van participar diumenge en la 30a Marxa Excursionista per les Garrigues, aquest any convertida en Memorial Manel Giné, en record de l’historiador local i cronista, personatge molt popular a les Borges i a la comarca mort el passat 14 de maig.

La caminada, organitzada pel Centre Excursionista Borges-Garrigues en col·laboració amb l'Ajuntament, va començar amb un esmorzar popular a la placeta del Terrall entre les 9 i les 10 del matí.

Seguidament els participants van començar la caminada, que els va dur cap al poblat de Castellots i va seguir fins a la Floresta, on van poder veure el pou de gel i el castell.

Durant el recorregut també es van poder admirar les diferents construccions de pedra seca. El trajecte va finalitzar cap a la una del migdia a l’ermita de la Font Vella, on va tenir lloc un sorteig d’obsequis. 

comentaris