21.10.2021 |
Territoris.cat

Les Borges camina en record de Manel Giné

Amb la caminada, convertint-la en el Memorial Manel Giné i que aquest any arriba a la 30a edició, s'ha volgut retre un homenatge al cronista i historiador local, que va ser també un personatge molt popular a les Borges.

30a Marxa Excursionista per les Garrigues. Memorial Manel Giné
Els participants es van concentrar de bon matí a la placeta del Terrall.
Les Borges camina en record de Manel Giné

Gairebé 160 persones van participar diumenge en la 30a Marxa Excursionista per les Garrigues, aquest any convertida en Memorial Manel Giné, en record de l’historiador local i cronista, personatge molt popular a les Borges i a la comarca mort el passat 14 de maig.

La caminada, organitzada pel Centre Excursionista Borges-Garrigues en col·laboració amb l'Ajuntament, va començar amb un esmorzar popular a la placeta del Terrall entre les 9 i les 10 del matí.

Seguidament els participants van començar la caminada, que els va dur cap al poblat de Castellots i va seguir fins a la Floresta, on van poder veure el pou de gel i el castell.

Durant el recorregut també es van poder admirar les diferents construccions de pedra seca. El trajecte va finalitzar cap a la una del migdia a l’ermita de la Font Vella, on va tenir lloc un sorteig d’obsequis. 

Les Borges camina en record de Manel Giné
comentaris