Les Borges celebra amb el periodista Xavier Bosch el centenari de la biblioteca

Xerrada sobre l'Any Pedrolo en el marc del centenari de la Biblioteca de les Borges
photo_camera Xerrada sobre l'Any Pedrolo en el marc del centenari de la Biblioteca de les Borges

En el marc del seu centenari, la Biblioteca Marqués d’Olivart de les Borges ha organitzat per aquest dijous 24 d'octubre una trobada amb el periodista i escriptor Xavier Bosch. La cita, on Bosch parlarà del seu llibre Eufòria, s'ha organitzat conjuntament amb l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues i tindrà lloc a les 16 hores al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges.

El periodista debatrà sobre la relació entre el periodisme i el poder i la crisi del sector periodístic

Eufòriapublicada el 2014, tanca un tríptic sobre el periodisme, després de Se sabrà tot, guanyadora del Premi Sant Jordi 2009, que gira entorn la premsa escrita, i Homes d’Honor, novel·la centrada en el món televisiu. 

La novel·la ha estat llegida pels dos clubs de lectura de les Borges i també pels alumnes de l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues, que actualment compta amb 280 membres.

 Al llarg de la xerrada se sortejaran tres exemplars de la novel·la

L'Hora del conte

Properament, i seguint amb els actes del centenari de la biblioteca, el divendres 26 d'octubre, a les 18:30 hores, tindrà lloc l’Hora del conte. Una activitat dirigida als nens i nenes de P3 i P4 en què les conta-contes Júlia Mas i Maria Balcells explicaran una història relacionada amb la fruita. L’activitat es realitza en col·laboració amb la Mostra Gastronòmica de les Garrigues i compta amb la participació de la Cooperativa de Sant Isidre.

Comentaris