05.03.2021 |
Territoris.cat

Les Borges clausura la temporada de sessions de ball amb més 1.400 usuaris

A la sessió de comiat es va homenatjar als balladors de més edat, Alfons Rubió i Maria Sans, de 91 i 90 anys respectivament, els quals han assistit pràcticament a totes les sessions de ball

Tardes de ball al Pavelló de l'Oli
Les sessions tenen lloc al Pavelló de l'Oli de les Borges.
Les Borges clausura la temporada de sessions de ball amb més 1.400 usuaris

Una animada sessió de ball al Pavelló de l’Oli va tancar diumenge la temporada de tardes de ball a la capital de les Garrigues, una proposta que durant aquests primers cinc mesos de l’any ha comptat amb més de 1.400  assistents. En aquesta sessió de comiat a la què van assistir una cinquantena de parelles que van poder degustar una copa de cava en motiu de la cloenda de l’activitat, es va homenatjar als balladors de més edat, Alfons Rubió i Maria Sans, de 91 i 90 anys respectivament, els quals han assistit pràcticament a totes les sessions durant aquest any 2014. Les tardes de ball, una proposta patrocinada per l’Ajuntament de les Borges, es reprendran a l’octubre, després de l’obligat parèntesi dels mesos d’estiu.

La regidora responsable d’aquesta iniciativa cultural, Maria Fusté, ha mostrat la seva satisfacció “per la bona acollida de les sessions de ball a les Borges, que s’ha vist reflectida en l’augment d’afluència de gent, sobretot aquests dos últims mesos” i ha agraït a tots els participants, balladors i públic, “l’assistència a les sessions de ball”, a més d’animar-los “a continuar practicant aquesta activitat en les properes cites festives del municipi, com la revetlla de Sant Joan”. De fet, les xifres d’assistents que poc a poc han anat augmentant, sobretot aquest 2014, demostren la bona acceptació d’aquesta proposta que va arrencar l’any 2010. En aquests dos primers trimestres d’enguany s’han venut un total de 1.411 entrades i abonaments, mentre que durant tot l’any 2013 se’n van despatxar 1.315. A aquestes dades encara hi cal sumar el públic que ve d’espectador i que no paga entrada, però que amb la seva presència ajuda a  fer més lluït el Pavelló de l’Oli cada diumenge a la nit.

Els balls populars són una de les iniciatives de les que organitza l’Ajuntament que compta amb més participació, sobretot d’adults i gent gran. L’activitat se celebra cada diumenge a partir de les 19.00 hores i els assistents poden comprar una entrada de 4 euros per persona o bé  adquirir un abonament de dos mesos per tan sols 24,50 euros. Aquesta temporada, les orquestres encarregades d’amenitzar les sessions de ball han estat Grup 43, Glace, Jalaysa, Mediterranea, Madison Group, Atlantic’s, Cocktail i Duende, aquesta última encarregada d’animar la sessió de cloenda.

Les Borges clausura la temporada de sessions de ball amb més 1.400 usuaris
comentaris