27.05.2022 |
Territoris.cat

Les Borges dóna el tret de sortida a les activitats en benefici de La Marató

El Pavelló de l'Oli acull el tradicional Festival d'Entitats, una cita que acostuma a aplegar grans i petits, i que gràcies a la complicitat d'entitats del municipi va aconseguir aplegar 1.390 euros

Festival d'entitats2
Les diferents actuacions es van anar succeint al llarg de la tarda
Les Borges dóna el tret de sortida a les activitats en benefici de La Marató

El cap de setmana solidari iniciat el divendres amb el Gran Recapte d'Aliments es va tancar diumenge amb la celebració del tradicional Festival d’Entitats en benefici de La Marató de TV3, que va tenir lloc  al Pavelló de l'Oli de les Borges. El Festival, acte central de la cita solidària a les Borges, va aconseguir recaptar 1.390 euros que aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, i va comptar amb la participació d’unes 800 persones, entre grans i petits, que van omplir el Pavelló de l’Oli. Tots els assistents van gaudir d’una desena d’actuacions de grups, entitats i artistes amateurs locals -com la colla sardanista Brut Natura, el Casal de la Gent Gran, el grup de country i l’Escola de Dansa Estil, entre altres- i d’un berenar elaborat per l’Associació de Dones La Rosada i voluntaris musulmans al preu d’1 euro. La celebració del Festival d'Entitats va marcar el tret de sortida als actes en benefici de La Marató de TV3, que durant els propers dies seran ben visibles en places, carrers i locals del municipi.

La regidora de Benestar Social, Família i Salut, Pili Chimenos, ha volgut agrair un any més a tots els borgencs “la seva participació en aquest acte solidari impulsat pel consistori a través del qual s’ha aconseguit reunir aquesta quantitat de diners que, juntament amb la resta d’aportacions que es recolliran a través dels actes dels propers dies i també a través de les bústies repartides per les entitats, aniran destinats a recolzar la recerca de les malalties neurodegeneratives”. Chimenos també ha valorat molt positivament la quantitat de diners recollida, “una xifra molt important en temps de crisi i a la qual encara no s’hi ha afegit les aportacions que generaran els dos centres escolars del municipi amb el seu concert de Nadal, i d’altres entitats a través de les bústies pro Marató”.

A més d'aquesta cita solidària, moltes de les entitats, associacions i clubs esportius de les Borges organitzen diferents actes en benefici de La Marató durant la resta del mes de desembre, com els tradicionals concerts de Nadal de les escoles de la població, la jornada de portes obertes al campanar del proper divendres dia 6, i el pessebre vivent del col·legi Mare de Déu de Montserrat.

Els diners recollits a través de les diferents iniciatives s’entregaran a La Marató de TV3 el proper dia 15 en el transcurs del programa especial que emetrà la cadena catalana, que connectarà en directe amb el Pavelló de l’Oli de les Borges en acabar el ball de tarda per fer l'entrega de tota la recaptació. 

Les Borges dóna el tret de sortida a les activitats en benefici de La Marató
comentaris