01.10.2022 |
Territoris.cat

Les Borges estrena un cicle de monòlegs el darrer dissabte de cada mes

La regidoria de Cultura i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges han anunciat aquest dijous que a partir del febrer, l’últim dissabte de cada mes, es durà a terme un monòleg a la Sala Grums, a les 23.30 hores.

El monologuista Toni Cruz, que actuarà el 27 de febrer a les Borges
El monologuista Toni Cruz, que actuarà el 27 de febrer a les Borges.
Les Borges estrena un cicle de monòlegs el darrer dissabte de cada mes

La regidoria de Cultura i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges Blanques han anunciat aquest dijous que a partir del febrer, l’últim dissabte de cada mes, es durà a terme un monòleg a la Sala Grums, a les 23.30 hores.

La primera actuació, prevista el 27 de febrer de 2016, anirà a càrrec del monologuista de Paramount Comedy, Toni Cruz, que segons ell mateix afirma tenir un humor equilibrat entre el surrealisme i la vulgaritat, que no busca el riure del públic però sí persegueix que riguin amb ell.

Les entrades per a cada espectacle es poden adquirir a la guixeta el mateix dia a partir de les 23 hores, costen 4 euros, i els assistents trobaran una sala ambientada especialment per a l’ocasió i servei de bar durant l’actuació.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa, segons ha explicat la regidora Ariadna Salla és apropar la cultura i l’humor a altres tipus de públic, aprofitant un espai idoni a les Borges per a aquests espectacles d’entreteniment de petit i mitjà format.

Les Borges estrena un cicle de monòlegs el darrer dissabte de cada mes
comentaris