Les Borges implanta una aplicació mòbil per notificar les incidències a temps real

La regidora Núria Palau observant la nova aplicació mòbil.
photo_camera La regidora Núria Palau observant la nova aplicació mòbil.

L'Ajuntament de les Borges posa en funcionament una nova plataforma de participació ciutadana que permetrà gestionar les incidències que es generin a la via pública de la capital de les Garrigues d'una manera directa i a temps real. Es tracta d'un nou canal de comunicació anomenat Línia Verda que permet al ciutadà, a través de la instal·lació gratuïta d'una aplicació mòbil, notificar de manera immediata al consistori qualsevol incidència o desperfecte en el mobiliari urbà, a més a més de realitzar consultes mediambientals.

En concret, la plataforma, que estarà un temps en provatures abans de la seva implantació definitiva, inclou diversos serveis per tal de millorar la gestió municipal i la resolució d'incidències a la via pública, a més a més de fomentar la comunicació i millorar la consciència mediambiental a les Borges.

A partir de la notificació de la incidència o consulta del tipus puc posar un contenidor de runa a la via pública? l'usuari rebrà una resposta per part del consistori en un màxim de 24 hores

L'aplicació, a més a més, permet rebre notificacions amb l'actualitat del municipi, així com alertes i diversa informació d'interès.

Segons la primera tinent d'alcalde de les Borges Blanques, Núria Palau, l'objectiu és fer més fàcil la col·laboració i participació de la ciutadania en la gestió dels afers públics de les Borges, així com garantir el dret a la informació i la participació pública en matèria de medi ambient i fomentar l'ús de les noves tecnologies de la informació i de les telecomunicacions.

Comentaris