23.05.2022 |
Territoris.cat

Les Borges inaugurarà el Centre de Tecnificació de Tennis Taula al novembre

Així ho ha afirmat avui l’alcalde, Enric Mir, durant la visita que ha realitzat al futur Centre de Tecnificació acompanyat dels tècnics municipals, on han pogut constatar que les obres avancen a bon ritme.

L'alcalde i els tècnics municipals han comprovat avui l'avançat estat de les obres
L'alcalde i els tècnics municipals han comprovat avui l'avançat estat de les obres
Les Borges inaugurarà el Centre de Tecnificació de Tennis Taula al novembre

El nou equipament d’alt rendiment esportiu de les Borges Blanques estarà llest per la seva inauguració a mitjans del proper mes de novembre, una vegada finalitzin les obres que s’hi estan duent a terme. Els operaris tot just han acabat de col·locar l’estructura metàl·lica i de fer la distribució interior del mòdul de serveis, i ara iniciaran els tancaments amb xapa de la zona esportiva i es cobrirà tota l’estructura. El futur pavelló podrà acollir competicions internacionals ja que la pista que s’hi col·locarà compleix els requisits establerts per la Federació Internacional de Tennis Taula.

L’alcalde, Enric Mir, destaca que el centre, que serà únic a Espanya, “acollirà partits de la Superdivisió, on milita el DKV Borges, a més de la pràctica d’altres esports dels quals la ciutat compta amb un bon planter, com el futbol sala i el bàsquet, per la qual cosa se’n beneficiarà no només els integrants del Club de Tennis Taula Borges sinó també la resta de la ciutadania”. Pel que fa a les qüestions tècniques, el tècnic municipal encarregat del projecte, Francesc Casals, explica que el nou pavelló tindrà dos mòduls diferenciats. D’una banda la zona esportiva, formada per la pista i les graderies mòbils, i de l’altra la zona de serveis, “les instal·lacions de la qual ja estan totes delimitades i on s’hi ubicarà la recepció, els vestuaris i els banys”. Pel que fa a l’aspecte exterior de l’edifici, “s’instal·larà vidre U-glas a la cara nord, la que es veurà des de l’Avinguda Francesc Macià, el que embellirà la façana i proporcionarà molta claror a la pista”, afirma Casals. Les noves instal·lacions comptaran amb una pista esportiva de 705 m² amb cabuda per a 12 taules reglamentàries.

El Centre de Tecnificació compta amb un pressupost de 429.860,67 euros, que assumiran el Consell Català de l'Esport, la Diputació de Lleida i el Consejo Superior de Deportes, sense que impliqui cap cost per l’Ajuntament de les Borges.

Les Borges inaugurarà el Centre de Tecnificació de Tennis Taula al novembre
comentaris