Les Borges inicia els actes del Dia Internacional de les Dones amb una obra de teatre femení

Una dotzena de dones de les Garrigues posen en escena dissabte 27 de febrer Treballar? o fer feina?, una reflexió en clau d'humor sobre el món laboral 

Algunes integrants del grup de teatre Rellotge de sorra garriguenc interior
photo_camera Algunes integrants del grup de teatre Rellotge de sorra garriguenc

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat aquest pròxim dissabte, 27 de febrer, a les 21.30 hores al Pavelló de l’Oli, l’obra de teatre Treballar? o fer feina, del grup Rellotge de sorra garriguenc, format per la Federació d’associacions de dones de les Garrigues.

L’acte, al qual s’haurà de fer un donatiu de 3 euros a l’entrada, servirà per iniciar la commemoració del Dia Internacional de les Dones, i consistirà en una reflexió en clau d’humor sobre el món laboral, com a resultat de les conseqüències de la crisi, en la qual s’interactuarà amb el públic. El repartiment de l’obra està  compost íntegrament per 12 dones de diferents poblacions de les Garrigues, com les Borges, Arbeca, Cervià, l’Espluga i Vinaixa, amb el guió i la direcció anirà a càrrec de Tere Garsaball.

La regidora de Benestar Social, Salut i Família, Esther Vallès, s’ha mostrat satisfeta “de l’empenta i la capacitat de les dones garriguenques per organitzar-se i preparar una obra de teatre en clau d’humor com aquesta, que acaba entretenint i fent riure a tota la població”.

Comentaris