17.01.2022 |
Territoris.cat

Les Borges millora un dels locals destinats a les entitats municipals

Els treballs, que tenen lloc a la sala 4 del Centre Cívic, inclouen una nova instal·lació d’aigua i de llum, i la construcció d’aïllament tèrmic i del sistema de renovació d’aire

Millores al Centre Cívic
Les milllores se centren en la sala 4, la que ocupa l'Associació de Dones la Rosada.
Les Borges millora un dels locals destinats a les entitats municipals

L’Ajuntament de les Borges està duent a terme en els darrers dies les reformes per condicionar una de les sales del Centre Cívic destinada a les entitats municipals i que habitualment ocupa l’Associació de Dones La Rosada. La iniciativa, que porten a terme els operaris i tècnics de la brigada municipal, permet adequar l’espai útil de la sala i alhora soluciona la petició d’aquest col·lectiu, format per més de 500 sòcies, i que des de fa anys demana un local cèntric on poder realitzar les seves activitats.

Els treballs de millora, que consisteixen en una nova instal·lació d’aigua i de llum, i en la construcció d’aïllament tèrmic i renovació d’aire, s’allargaran fins a principis del mes d’agost i tenen un cost aproximat de 7.000 euros.

Segons ha declarat la regidora de Benestar Social, Família i Salut, Pilar Chimenos, amb aquestes noves dependències, “les usuàries podran gaudir d’un espai amb les infraestructures d’aigua, ventilació i electricitat adequades els usos als que està destinada aquesta sala i d’aquesta manera podran treballar més a gust”. Aquesta sala s’utilitza durant el curs escolar per fer totes les activitats que organitza l’entitat, com restauració de mobles, pintura, confecció, punta de coixí i patchwork, entre d’altres, “iniciatives que compten amb un centenar de dones inscrites, motiu pel qual feia falta fer una adequació de l’espai”, ha afirmat la regidora. Finalment Chimenos ha explicat que des de la regidoria s’ha volgut atendre la demanda d’aquesta entitat “perquè és una de les més nombroses, dinàmiques, i actives de la ciutat, i que constantment demostra l’elevada participació veïnal en els diferents actes festius i culturals que tenen lloc a les Borges”. La solució ha estat optimitzar al màxim els recursos disponibles i adequar aquesta sala a les seves necessitats.

Les obres s’han dut a terme una vegada ha finalitzat el curs escolar, per tal de no interferir en el dia a dia de l’Associació de Dones i de manera que el nou espai pugui estar llest al setembre, quan les activitats començaran de nou.

Les Borges millora un dels locals destinats a les entitats municipals
comentaris