Borges Motor clausura la tercera edició amb un volum de vendes de 900.000 euros

Tercera Fira Borges Motor
photo_camera Tercera Fira Borges Motor

El Patronat firal de les Borges Blanques va fer una aposta fa tres anys per incorporar al seu calendari un certamen dedicat al mercat automobilístic i de la maquinària de segona mà, amb la voluntat de donar resposta a una demanda del mercat, i en va sorgir Borges Motor.

La capital de les Garrigues clausurava aquest diumenge la tercera edició de Borges Motor, amb un balanç molt positiu per part de la dotzena d'expositors que hi van participar, ja que es van arribar a vendre una quarantena de cotxes, un tractor i diverses màquines agrícoles, per valor de 900.000 euros. Amb aquestes xifres, l'ens firal considera el certamen consolidat i en garanteix la continuïtat.

Tercera Fira Borges MotorBorges Motors va ocupar una superfície de 3.000 metres quadrats en el Parc del Terrall, on es van exposar 206 cotxes, 15 tractors i diverses eines del camp, del 3 al 5 de maig.

La capital de les Garrigues també va acollir el dissabte el Mercat de la Ganga, una iniciativa de l'Agrupació de Comerciants de les Borges, que celebrava la trenta-cinquena edició.

Per completar el programa del cap de setmana l'Associació Africana de les Borges, celebrava la seva festa amb una degustació d'un plat típic africà i música de Gàmbia i el Senegal.

       

Comentaris