Les Borges Blanques celebra el Dia Internacional de la Dansa, i la Festa Major del Terrall

Activitat de Zumba en la celebració del Dia Internacional de la Dansa a les Borges
photo_camera Activitat de Zumba en la celebració del Dia Internacional de la Dansa a les Borges

Les Borges Blanques va clausurar aquest diumenge la segona edició de la Fira Borges Motor, destinada a vehicles d’ocasió i maquinària agrícola, amb un balanç molt positiu de participació i vendes. Tot i alguna estona de pluja, el bon temps majoritari del cap de setmana ha fet possible augmentar el nombre de visitants. Així, els expositors que han estat presents al certamen han expressat la seva satisfacció pels contactes i les vendes que s’han realitzat durant els 3 dies.

Concurs de Pesca durant la XV Festa Major del Terrall a les Borges BlanquesPel que fa a la valoració de l’activitat comercial durant el transcurs del certamen s’han venut entre 40 i 50 cotxes, als qual caldrà sumar les operacions que es tanquin durant els propers dies, ja que s’han establert força contactes per a futures transaccions, segons ha puntualitzat el regidor de Promoció Econòmica Fires i Mercats, Jordi Ribalta.

Podem fer una valoració força positiva, ja que són moltes les persones que s’han adreçat al Parc del Terrall per visitar i adquirir furgonetes, vehicles d’ocasió i maquinària agrícola

Jordi Ribalta ha afegit que l’objectiu aconseguit durant aquests passats 4, 5 i 6 de maig a la capital de les Garrigues ha estat el donar un impuls tant a l’oferta lúdica de la ciutat com al sector del motor, potenciant així l’activitat econòmica, molt present al territori.

Amb la celebració d’aquesta segona edició en la que s’han augmentat tan el nombre d’articles d’exposició com l’espai dedicat a la Fira, les Borges garanteix la continuïtat de l’esdeveniment per l’any vinent. El certamen també ha coincidit amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, la Festa Major del Terrall i el Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes.

Comentaris