Les Borges participa en la Trobada Nacional del Pubillatge a Montserrat

La representació garriguenca va estar integrada per la pubilla Sònia Mir Caminal, l’hereu Ismael Arredondo Rebellón, la pubilleta Aroa Espasa Molina, i l’hereuet Pol Vives Vilà

Els representants borgencs a la Trobada Nacional del Pubillatge a Montserrat (14-02-2016) interior
photo_camera Els representants de les Borges Blanques a la Trobada a Montserrat

Els representants del Pubillatge 2015-2016 de les Borges Blanques, acompanyats de la regidora de Cultura, Ariadna Salla i de diversos familiars, han participat aquest diumenge a la Trobada Nacional del Pubillatge, que s’ha dut a terme a la Basílica de Montserrat.Trobada Nacional del Pubillatge a Montserrat (14-02-2016 texte

La representació garriguenca que va participar en l’acte, organitzat per Foment de les Tradicions Catalanes, estava integrada per la pubilla Sònia Mir Caminal, l’hereu Ismael Arredondo Rebellón, la pubilleta Aroa Espasa Molina, i l’hereuet Pol Vives Vilà. Tots ells van assistir a la Missa Conventual que es va celebrar a les 11 hores i van ser saludats pel Pare Abat de Montserrat des de l’Altar Major de la Basílica.

El col·lectiu va ser saludat pel Pare Abat de Montserrat des de l’Altar Major de la Basílica

Finalitzada la litúrgia, es van reunir amb la resta del centenar de representants del Pubillatge vinguts d’arreu de Catalunya, es van fer la foto de grup i van gaudir de l’entorn de la muntanya de Montserrat amb els familiars i acompanyants.

Ariadna Salla ha agraït a les pubilles i els hereus borgencs “que portin amb tanta il·lusió i simpatia el nom i la representació de les Borges Blanques en activitats de país com aquesta”. La regidora també ha destacat que “la seva presència en aquestes trobades ens ajuda a posicionar activament la capital de les Garrigues en el mapa de les tradicions i la cultura popular catalana”.

comentaris