29.06.2022 |

Les Borges Blanques inauguren la temporada d'estiu amb les piscines

Ultimen també els detalls per a la reobertura del bar restaurant Lo Kiosc, situat al Parc del Terrall

Primers dies de temporada a les Borges Blanques
Primers dies de temporada a les Borges Blanques
Les Borges Blanques inauguren la temporada d'estiu amb les piscines

Des del passat dissabte, les Borges Blanques ha reobert la temporada de les piscines municipals.

Fins al 2 de setembre, les piscines municipals de la capital de les Garrigues romandran obertes de dilluns a diumenge, en horari de 10.00 a 20.00 hores

Les persones usuàries tindran la possibilitat de comprar entrades individuals, abonaments individuals i paquets de 10 entrades i, en fer la reserva, es generarà un codi QR que caldrà mostrar a l'entrada de les piscines.

Els abonaments de temporada seran gratuïts fins als 4 anys. Per a infants i joves (dels 5 als 17 anys) tindran un cost de 20 euros, per als adults (a partir de 18 anys) seran de 35 euros, pels jubilats de 21 euros i per a les persones amb carnet jove de 25 euros.

Les famílies nombroses i les monoparentals tindran un 50% de descompte, i les persones en situació d'atur també tindran un 30% de descompte en els abonaments de temporada. Les persones que tinguin una discapacitat entre el 33% i el 49% només hauran de pagar la meitat del preu de l'entrada, i les que tinguin un grau de minusvalidesa superior al 50% tindran l'abonament totalment gratuït.

Les persones usuàries de les piscines podran escollir entre la compra d'entrades individuals, que oscil·len entre els 2,5 i els 4 euros, i també abonaments per a 10 sessions, per un preu entre els 15 i els 25 euros. Durant tota la temporada de piscines, a més a més, està previst dur a terme cursets de natació per a infants i per a adults a càrrec del Consell Esportiu i d'Impacte Gym, així com aquagym i aquazumba nocturn a càrrec de l'Associació de Dones i d'Impacte Gym.

El consistori borgenc té previst habilitar diversos tendals a la zona de pícnic per oferir més ombra als veïns i veïnes que hi vulguin passar una estona i per mantenir aquest espai més net de pinassa

El Consell Comarcal de les Garrigues ha tornat a posar en marxa per aquest estiu el forfet per a les piscines, una iniciativa a partir de la qual els i les banyistes podran accedir a qualsevol altra piscina dels municipis de la comarca de les Garrigues que estiguin adherits al conveni. El forfet comarcal serà vàlid de l'1 de juliol al 31 d'agost, coincidint amb la temporada d'obertura de totes les piscines que formen part de l'acord.

La reobertura del bar Lo Kiosc
A aquesta oferta lúdica s'hi suma, per altra banda, la reobertura del bar restaurat Lo Kiosc.

Finalment, la licitació s'ha adjudicat a un veí de les Garrigues per un termini de cinc anys, prorrogables per anualitats fins a un màxim de dos anys, per un import de 10.164 euros a l'any, IVA inclòs, en concepte de cànon anual mínim d'explotació.

La reobertura d'aquest establiment municipal tornarà a omplir de vida el cèntric Parc del Terrall, el centre neuràlgic de la capital garriguenca.

Les Borges Blanques inauguren la temporada d'estiu amb les piscines
comentaris