02.07.2022 |
Territoris.cat

Les Borges premiarà als clients durant la campanya comercial de Nadal

Els comerços sortejaran deu premis de 100 euros per bescanviar en productes als comerços adherits

Presentació campanya nadal comerciants Borges web
La campanya nadalenca s'ha presentat aquest matí amb la presència de membres de l'Agrupació de Comerciants i del regidor Jordi Ribalta.
Les Borges premiarà als clients durant la campanya comercial de Nadal

L'Agrupació de Comerciants de les Borges i l'Ajuntament, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, donaran divendres el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal, una iniciativa que tinrà lloc fins el proper 5 de gener i a través de la qual se sortejaran 1.000 euros en premis. La proposta compta amb 37 establiments participants, entre els quals hi ha botigues de roba, electrodomèstics, objectes de regal i parament per la llar, entre d'altres.

Per optar als premis cal fer les compres als comerços que participen en la campanya, als quals se’ls ha assignat un color: verd, taronja, blau o bé rosa. Per cada compra, els establiments entregaran als clients una enganxina del seu color, que s’haurà d’enganxar a una butlleta que els clients ompliran amb les seves dades de contacte. Una vegada hagin completat la butlleta amb els quatre colors, podran dipositar-la a les urnes que hi haurà repartides pels establiments. La presidenta de l’Agrupació, Montse Pijuan, explica que amb aquest sistema “promovem la rotació dels clients pels diferents tipus d’establiments, ja que per omplir la butlleta amb les enganxines dels quatre colors caldrà que els compradors visitin diferents tipus de botigues: de roba, de productes infantils, d’electrodomèstics, de regals, de parament per la llar i d’eines, entre altres”. En la campanya també hi prenen part alguns bars de la població.

En aquest sentit el regidor Jordi Ribalta ha valorat molt positivament aquesta campanya “pretén “fomentar el comerç local a través d’una proposta atractiva i simpàtica tant pels propis veïns de les Borges com pels dels municipis veïns”, explica. El regidor també destaca el nou aspecte de l’eix comercial de les Borges, “les obres del carrer la Bassa finalitzades i les noves llums de Nadal, elements amb els què esperem fer més atractives les compres, i atraure nous clients per al comerç del nostre municipi”.

El sorteig per conèixer els agraciats es farà el 7 de gener a les 21.00 hores a la Cambra de Comerç de les Borges Blanques.

Les Borges premiarà als clients durant la campanya comercial de Nadal
comentaris